Maris Järva sattus Gibraltaril karmi olukorda: kõik käis nii kiiresti, ise ka ei saanud aru, mis toimus (2)

Elu24
Copy

Hispaanias nädalasel puhkusereisil käinud Sky Plusi raadiohääl Maris Järva jagas seal juhtunud ärevat vahejuhtumit. «Nad on suhteliselt rahulikud, välja arvatud üks ahv. Ma ei tea siiani, mis tal seal hakkas.»

«Ilm oli ilus. Läksime ahve vaatama. Jalutasid seal,» meenutas Maris Järva Gibraltarile tehtud väljasõitu.

«Nad on suhteliselt rahulikud, välja arvatud üks ahv. Ma ei tea siiani, mis tal seal hakkas. Jalutasime rahumeelselt ringi. Ilm on ilus, kõik on hästi. Ühel hetkel minu tüdruk ka jalutas ja filmis vaikselt omaette,» kirjeldas Maris hetki enne, kui kuulis lapse hirmunud kiljumist. 

Nimelt kargas ahv äkitselt tüdrukule selga. «Konkreetselt kiskus teda, hakkas näppima, sikutas. Siis läks nii segaseks see värk, kõik käis nii kiiresti. Ma ei saanud ise ka aru, mis toimus,» nentis Maris, tunnistades, et kartis ka ise tol hetkel. «Mingi tegelane läks ju lolliks. Ta reaalselt ajas tütart taga. Pluusis on auk, käe peal on kriimustused.» Õnneks sekkusid aga kohalikud. «Tuli kohalik pähklituutuga ja võttis ahvi enda kõrvale,» meenutas raadiohääl.

Kohalik nentis, et ahvidel viirushooaega ei ole ja muretseda ei tasu. Küll aga mindi veriste kriimustustega igaks juhuks mõned tunnid hiljem arsti juurde – kohalikku erahaiglasse. «See oli mu esimene välismaa haiglakogemus,» nentis Maris. Kohalikud arstid rahustasid ema maha, et muretsemiseks põhjust ei ole. «Südamerahu maksab ka midagi...»  

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles