Miljoneid teeniv multitalendist Soome ufouurija: tähesõjad pole enam kaugel!

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Ufo. Pilt on illustreeriv
Ufo. Pilt on illustreeriv Foto: WeAre/Shutterstock

Oma väikelennukiga ringi rändav pensionärist ärimees ja Soome tuntuim ufouurija Heikku Kulju on enam kui kindel, et kõrgel kosmoses juba käivad kõvad võitlused meie planeedi üle. «Kurjad rassid tahavad me planeeti vallutada, head aga tahavad kaitsta inimesi, Maa ainulaadset loodust ja selle ressursse,» sõnab Kulju.

Lapual elav 73-aastane Heikki Kulju hakkas ufode vastu huvi tundma juba üsna noorena, kui Soomes ilmusid esimesed ufoteemalised raamatud. Nüüd nimetatakse ufosid aga UAPdeks ehk tuvastamata õhunähtusteks.

Kulju on Soome UAP-uurijate ühingu juhatuse esimees ja riigi üks silmapaistvamaid ufolooge. Maavälised tsivilisatsioonid on tema sõnul tõelised ning väljaspool meie planeeti asuvad heatahtlike ja pahatahtlike olendite rühmad, kes võitlevad Maa pärast.

«Välismaiste tsivilisatsioonide sõnum on kanaldatud filmidesse, et inimesed oskaksid paremini valmistuda tulevikuks. Paljud ufouurijad kinnitavad samuti, et tähesõjad pole enam kaugel... nagu «Star Wars»!» räägib Kulju Iltalehtile. Ta lisab, et välistsivilisatsioonidel on diplomaatilised suhted inimestega, ent seda varjatakse tavakodanike eest, et majandus kokku ei kukuks.

UAPde uurimine aga raha sisse ei too, nii ongi ta tegelenud erinevate äritegevustega, millest tuntuim on töö mustkunstnikuna. Mustkunstiga on ta leiba lauale toonud peaaegu kogu elu ning ta on käinud esinemas isegi USAs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles