LAS KALLAB «Tasuta dušš!» Videoklipid Hiiumaa praami ujutusest läksid TikTokis lendu (1)

Elu24
Copy
Kuvatõmmis TikTokist
Kuvatõmmis TikTokist Foto: Kuvatõmmis TikTokist

«Keegi on vannis,» naljatletakse TikTokki postitatud video all, kus parvlaeval Tiiu on lõhkenud tulekustutussprinkleri toru. Kõigest paar päeva tagasi postitatud video on kogunud hulganisti vaatamisi.

TikTokis levivad videod pühapäeval parvlaeval Tiiu juhtunud olukorrast, kui Heltermaa ja Rohuküla vahet sõitnud laeval lõhkes laes olnud tulekustutussprinkleri toru.

«Tasuta dušš... Saab tasuta ära käia,» naljatlevad mitmed video kommentaariumis. Klipp, kus laest kallab vett kui oavarrest, on saanud kõigest paari päevaga üle 60 000 vaatamise.

Videoklipi taustaks käib Nublu laul «Kastehein».

«Tavaliselt, kui laev upub, siis tuleb vesi ikka altpoolt sisse, Eestis upub laev nii, et vesi tuleb ülevalt,» kirjutab üks. Kommentaariumis olid mitmed aga segaduses: «Millal see video on tehtud? Mis juhtus? Miks laeval vihma sajab?»

«Keegi on vannis,» naljatles üks küsimusele vastates. «Kuidas see vesi sinna sisse saab?»

Väidetavalt kõnealuses laevas viibinud nooruk tunnistas kommentaariumis, et laeval sel hetkel nii naljakas ei olnud. «Päris hirmus oli.»

TikToki video alt leiab ka ingliskeelseid kommentaare, näiteks «Whaaat, rain in boat wtf» ehk «Mis asja, laeval sajab vihma» ja «Only in Estonia» ehk «Võimalik vaid Eestis».

@gymnasticsisacool1

appi uppume

♬ kastehein - nublu

TS Laevade OÜ pressiesindaja Sirle Arro sõnas Delfile, et lekke põhjuseks oli sprinklertoru pimeotsiku rike, mis on nüüdseks juba parandatud. «Nüüd on uus otsik paigaldatud ja sprinklersüsteem töökorras,» kinnitas ta.

Parvlaev Tiiu Heltermaa sadamas
Parvlaev Tiiu Heltermaa sadamas Foto: Mihkel Maripuu
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles