UUS HOOAEG «Ega me ennast tagasi ei hoia!» Karavaninaiste seiklusi Andaluusias vürtsitavad taas kord tülid

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Kolm naist karavanis ehk Kristel Aaslaid, Carola Madis ja Eeva Esse-Sõõrumaa.
Kolm naist karavanis ehk Kristel Aaslaid, Carola Madis ja Eeva Esse-Sõõrumaa. Foto: Kanal 2

Möödunud teisipäeval jõudis juba kolmandat hooaega Kanal 2 ekraanile rännusaate «Kolm naist karavanis» vahva kolmik koosseisus Eeva Esse-Sõõrumaa, Kristel Aaslaid ja Carola Madis. «Ega me ennast tagasi ei hoia,» ütleb Eeva, kelle sõnul saab ka Lõuna-Hispaania seiklusele kaasa elades näha igasuguseid seni nägemata olukordi, kust mõistagi ei puudu ka tülid.

«Millega me ei üllata,» vastab Eeva küsimusele, millega kolmik Lõuna-Hispaanias Andaluusias seigeldes televaatajat üllatab. Ta selgitab, et nagu ka varasematel aastatel oli nende reisijuhil Carolal tehtud palju plaane, mis aga tihtipeale erinevate asjaolude tõttu vastu taevast lendasid. «Seetõttu kujuneb seiklus hoopis teistsuguseks ja igav juba ei hakka,» lubab ta.

«Aega on selleks kõigeks vaid kaks nädalat ja kuna Hispaanias on kõik mañana ehk homme, siis läheb meil selle eesmärgi täitmine päris raskeks,» ütleb Carola ning märgib, et lisaks Andaluusiale satuvad nad teel olles külastama Marokot, Hispaania asumaad Aafrikas ehk Ceutat ja Gibraltarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles