KUULSUSEGA KOHTINGUL ⟩ Andrei Zevakin avameelselt isata kasvamisest: ma päriselt ei tea ja mind päriselt ei huvita (3)

Copy

«Ma ei tea, sa võid küsida, ma päriselt ei tea ja mind päriselt ei huvita,» räägib Andrei Zevakin oma isast, kuid mõtiskleb hiljem selle üle, milline võinuks ta elu olla kahe vanemaga. Sellest ja paljust muust isiklikust räägib Andrei Elu24 video-podcast'i «Kuulsusega kohtingul» avaosas.

Aeg on minna kohtingule! Elu24 alustab uue ja põneva video-podcast'ide sarjaga «Kuulsusega kohtingul». Kutsume igal nädalal kohtingule ühe avaliku elu tegelase, kes jagab avameelselt kõike seda, millest esimesel kohtingul räägitakse.

Elu24 podcast'i «Kuulsusega kohtingul» avaosa külaliseks on Andrei Zevakin.
Elu24 podcast'i «Kuulsusega kohtingul» avaosa külaliseks on Andrei Zevakin. Foto: Taavi Sepp

Taskuhäälingu «Kuulsusega kohtingul» esimeseks külaliseks on saatejuht ja juutuuber Andrei Zevakin! Video-podcast'i avaosas räägib peagi Kanal 2 eetrisse jõudva «Noore meistri» saatejuht, miks ta enda isaga ei suhtle, milliseid omadusi ta naise juures hindab ja miks ta enam oma suhtest avalikult ei räägi.

«Me oleme mehed, me ei nuta, meil on kõik hästi, me surume maha... Aga tegelt on väga paljudel sitt olla. Kaasa arvatud minul.» – Andrei Zevakin

Viisime Andrei Kristiine keskuses asuvasse O'Learyse spordirestorani, et istuda maha ning teha üks korralik kohting. Aga mida see tähendab?

Esimesel kohtingul räägitakse alati iseendast, oma perest, uskumustest ja väärtushinnangutest. Nõnda uurisime, kui ühenduses on Andrei oma vene juurtega ning kuidas on isata kasvamine mõjutanud tema elu ja suhteid.

Kuna julgematel ja avameelsematel kohtingutel tuleb jutuks ka seks, siis piilume kõigele lisaks Andrei magamistuppa ja toome jutuks tema avalikkuse eest peitu jäänud kallima.

Pärast kõmulise tõsielusarja «Villa» eetrisse toomist on Andrei saatejuhina peagi tele-ekraanidel uue saatesarjaga «Noor meister».
Pärast kõmulise tõsielusarja «Villa» eetrisse toomist on Andrei saatejuhina peagi tele-ekraanidel uue saatesarjaga «Noor meister». Foto: Kanal 2

Vaata taskuhäälingu «Kuulsusega kohtingul» avameelset ja vürtsikat avaosa siin ja praegu!

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles