Saates «Ma näen su häält» publiku südame võitnud itaallane pühendas loo heategevusele

Elu24
Copy
Maurizio tegeleb lisaks muusikale ka ärinõustamisega.
Maurizio tegeleb lisaks muusikale ka ärinõustamisega. Foto: Ardo Kaljuvee

Meelelahutuslikus saates «Ma näen su häält» lõpuduetti laulnud itaallane Maurizio D'Agapito on välja andnud loo, mis on pühendatud heategevusele.

Häälesaates paljude vaatajate südame võitnud Maurizio tõdeb Elu24-le, et pärast telesaates «Ma näen su häält» osalemist on tema elus toimunud palju muutusi.

Eelkõige muusikaliselt, sest lisaks populaarsetele esinemistele on Mauriziole tehtud ka mitu koostööpakkumist. Näiteks tuli tal pühade ajal välja lugu koos Triin Lellepiga.

«Kui ma ei oleks televisiooni näinud, siis täna ei oleks mul selliseid projekte,» tunnistab Maurizio, kelle sõnul sai tema jaoks kõik alguse just Kanal 2 saatest «Ma näen su häält».

Ka aastavahetuseks valmis Mauriziol uus lugu ja seda koos muusikaprodutsent Mikk Targoga. Nõnda tehtigi koostöös loo «Head uut aastat» itaaliakeelne versioon. Mehed otsustasid ühise loo välja anda heategevuse eesmärgil.

Looga soovitakse koguda annetusi heategevusfondile Minu Unistuste Päev. «Mida me teha saime, me tegime. Kui me saame aidata heategevust, siis oleks tore, kui paljud inimesed kuuleks sellest loost,» lisas Maurizio.

Praegu saab lugu kuulata Youtube'is, kuid Maurizio sõnul on neil plaanis heategevuseks valminud pala tutvustada ka publiku ees. Mis kujul, seda ei oska itaallane veel täpsustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles