ÕNNESOOVID Näitleja Lisette Pomerants pani pisipojale haruldase nime: see sümboliseerib väge, mehelikkust ja sihikindlust

Elu24
Copy
Lisette Pomerants
Lisette Pomerants Foto: TV3

«Perekond Pomerantsid said perelisa,» rõõmustab seriaalist «Naiste sõda» tuntud näitleja Lisette Pomerants.

Möödunud aasta suvel kirjutasime, et näitleja Lisette Pomerants ootab elukaaslasega perelisa.

«Neiust sirgub naine nüüd!» sõnas näitlejatar Elu24-le, lisades, et tunneb ootusärevust ja emotsioonid on ainult positiivsed.

Nüüd avalikustas ta, et pisipoeg, kes sai erakordse ja maagilise nime – Thorren Raynis Pomerants –, nägi ilmavalgust 29. detsembril.

«Issi Andreas ja emme Lisette tunnevad ennast õnnelikuna ja alustavad uut aastat kolmekesi, täis energiat, elurõõmu ja armastust,» lisas näitleja.

Rääkides nimedest, nentis Lisette, et need on pärit iidsete ja salapäraste viikingite ja ruunide maailmast. «Thorren tuleneb tormijumala nimest Thor, see nimi sümboliseerib väge, mehelikkust ja sihikindlust, ning Raynis annab julguse, positiivsuse, seiklusjanu,» selgitas ta.

Lisette Pomerants ja Andreas
Lisette Pomerants ja Andreas Foto: Erakogu

Lisette Pomerants ja tervendaja Andreas Schneider tegid igavese liidu ametlikuks 6. mail. Abiellumisest teatas paar Facebooki vahendusel.

Tähtsast päevast jagas näitlejatar toona fotosid ka enda Instagrami kontol. «Õnnelik pruut!» rõõmustas ta ühe postitatud klõpsu juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles