SÜDAMLIK VIDEO Aasta tagasi lapse kaotanud Jessie J on rase: olge minuga hellad

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Lauljatar Jessie J.
Lauljatar Jessie J. Foto: Matt Winkelmeyer

Briti lauljatar Jessie J avaldas ühismeedias, et ta on lapseootel. 34-aastane muusik teatas rõõmusõnumist enam kui aasta pärast nurisünnitust.

«Olen selle uudise jagamise üle nii õnnelik ja väga hirmul. Olge minuga hellad,» kirjutas Jessie J ühismeedias oma raseduse kohta. Emotsionaalse video taustal mängib Jessie J enda lugu «Sunflower». 

«Ausalt öeldes tahaksin ainult avalikkuses koledasti nutta ja kassikostüümi kandes šokolaadiga kaetud hapukurki süüa ilma, et minult küsimusi küsitakse,» lisas ta humoorikalt.

Lauljatar on rasestumise soovist rääkinud avalikult juba üle aasta. Novembris 2021 avaldas Jessie J, et tal oli nurisünnitus. «Otsustasin üksinda lapse saada, sest see on kõik, mida olen elult tahtnud, ja elu on lühike. Rasedaks jäämine oli juba ime ja kogemus, mida ma kunagi ei unusta, ning tean, et kogen seda uuesti,» teatas ta emotsionaalselt.

Paar kuud tagasi kirjeldas Jessie J taas rusuvat hetke, kui talle öeldi, et tema lapsel ei ole enam südamelööke. «Kuigi ma saan praegu seda lugu rääkida ilma pisarateta, avastan veel siiani kõike positiivset, mida see kogemus mulle andis.»

«Aeg aitab, kuid see ei kao kuhugi. Saadan armastust ja tugevust kõigi südamesse, kes on seda kogenud. Ja mu väikesele ingli-beebile. Ma tunnen sind kõikjal. Eriti täna.»

Ei ole kindel, kas Jessie J on lapse saamise teekonna ette võtnud üksinda või on tal kallim. Viimati oli lauljatar avalikult suhtes näitleja Channing Tatumiga, kuid nende suhe lõppes 2020. aasta aprillis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles