Marveli staar tähistas haiglavoodis sünnipäeva

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Jeremy Renner haiglas.
Jeremy Renner haiglas. Foto: Reuters/ScanPix

Marveli filmide staar, Hollywoodi näitleja Jeremy Renner sattus aasta esimesel päeval raskesse õnnetusse. Mõned päevad hiljem tähistas Renner haiglas oma 52. sünnipäeva.

Marveli näitleja Jeremy Renner taastub haiglas kahest operatsioonist pärast seda, kui ta sai 1. jaanuaril Nevadas lumekoristuse ajal juhtunud õnnetuses rindkere- ja ortopeedilisi vigastusi.

Raske õnnetus tähendas seda, et Renner pidi tähistama 7. jaanuaril oma 52. sünnipäeva haiglas. «Aitäh, Renowed Medicali intentsiivravi meeskond, selle teekonna alustamise eest,» kirjutas Renner oma sünnipäeva eel ühismeedias.

Näitleja jagas fotot, kus ta haiglatöötajatest ümbritsetult voodis lebab.

Mõned päevad varem oli Renner jaganud videoklippi, kus tema õde ta pead peseb. «Nädala esimene dušš, rõve,» kirjeldas näitleja naljatades ja viskas hiljem veel nalja, et see oli tõeline spaahetk.

Renneri paranemise teekond tõotab tulla pikk, kuid arstid on positiivsed, vahendab TMZ

Washoe maakonna politsei teatas, et Renner sattus õnnetusse Renos Mount Rose'i maantee piirkonnas ja nad reageerisid kiiresti.

Politseinikud leidsid Renneri vigastatuna ja viisid ta piirkonna haiglasse. Lisati, et näitleja oli ainus õnnetuses osalenud inimene.

Mõned päevad pärast õnnetust selgus, et näitleja sai tõsiselt vigastada, kuna läks kedagi abistama, vahendab Indiana Express. Mäel autoga lumme kinni jäänud inimesele appi läinud Renner oli õnnetuse ajal kaine. «See oli traagiline õnnetus. Ta on hea naaber ja aitas teid lahti lükata,» teatasid ametivõimud ja viitasid sellele, et Renner kasutas lumesahka teede lahti lükkamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles