ENNUSTUS 2023. aasta populaarsed beebinimed: inspiratsiooni pakuvad kuumad Netflixi sarjad ja jalgpalli MM

Elu24
Copy
Beebinimede trende mõjutavad ka sarjade tegelaskujud. Näiteks Cillian Murphy mängitud Tommy sarjas "Peaky Blinders" ja Jenna Ortega "Wednesday".
Beebinimede trende mõjutavad ka sarjade tegelaskujud. Näiteks Cillian Murphy mängitud Tommy sarjas "Peaky Blinders" ja Jenna Ortega "Wednesday". Foto: Shutterstock/AP/AFP/Scanpix

Millised on 2023. aasta populaarseimad beebinimed? Briti nimesiltide tootja tegi selleks aastaks ennustused ning tundub, et mõjukaimad on jalkastaarid ning telesarjade tegelaskujud.

Briti nimesiltide tootja mynametags.com uuringu kohaselt on sel aastal beebinimed inspireeritud sporditähtedest, seda tänu hiljutistele jalgpalli maailmameistrivõistlustele ja UEFA naiste euroturniirile. Samuti saadakse inspiratsiooni populaarsetest telesaadetest.

Kuigi Inglismaa teekond MMil jäi lühikeseks, siis näib, et Briti jalgpallimeeskond on mänginud olulist rolli peatsete lapsevanemate mõtteviisi mõjutamisel. Uuringu kohaselt guugeldati nime Jude turniiri avapäevadel tohutult, seda jalgpallistaari Jude Bellinghami tõttu. Seda nime ennustatakse 2023. aasta üheks populaarseimaks beebinimeks, vahendab Glamour Magazine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles