VIDEO ⟩ Nagu kaks tilka vett! North West kehastus Kim Kardashiani kõrval oma isaks Kanye Westiks

Elu24
Copy
Kanye West, North West ja Kim Kardashian. Los Angeles. 15.06.2015.
Kanye West, North West ja Kim Kardashian. Los Angeles. 15.06.2015. Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM

Tõsielustaar Kim Kardashiani tütar North West joonistas endale näkku habeme ja transformeerus TikToki video jaoks oma isaks Kanye Westiks. Pere vanim tütar näeb erilise meigiga välja täpselt nagu isa koopia!

Kim Kardashian ja tema tütar North West (9) on juba mõnda aega TikTokis oma silmapaistvate videodega laineid löönud. Ema ja tütre loodud ühisel kanalil on üle 12,5 miljoni jälgija ning nad loovad sinna uut sisu pea igapäevaselt.

Nüüd postitas ema-tütre duo uue video, mis ajas sotsiaalmeedia kihama. North kehastus videoklipis enda isaks Kanye Westiks ning sarnasus on uskumatu. North näeb välja täpselt nagu oma isa.

Pere vanim tütar on alati armastanud katsetada meigiga. Sel korral pani ta oma loomingulised oskused eriti hästi tööle ning joonistas Kanye kehastamiseks endale näkku habeme, võõpas kulmud paksemaks ning pani pähe musta mütsi.

Sel ajal, kui taustaks mängis Kanye lugu «Bound 2», õõtsus hiiglaslikke päikeseprille kandev Kim tütre kõrval ringi.

Video on kogunud juba üle 50 miljoni vaatamise ning fännid on vaatepildist šokeeritud, sest Kanye on varem väljendanud suurt pahameelt selle üle, et ta tütar üldse TikToki platvormile videoid postitab. Mees on tundnud suurt muret internetis valitsevate ohtude üle. Ilmselt seetõttu ongi Kim ja North oma TikToki videode kommentaariumid sulgenud, et tütre turvalisust kaitsta.

@kimandnorth ♬ Bound - Asawa ni mae

Video teeb eriliseks see, et taustal mängiv lugu on tuntud kui Kimi ja Kanye armastuslauluna.

Kanye andis 2013. aastal välja loo «Bound 2», millele valmis eriti seksikas muusikavideo. Paarike sõidab motika seljas romantilise päikeseloojangu poole, kusjuures Kim istub Kanye süles täiesti paljana.

Selle loo kasutamine on pannud fänne küsima, kas eksid on omavahel taas heale lehele saanud või on lausa oodata paari taasühinemist.

North postitas TikToki hiljem järjekordse video, kus kehastab taas oma isa Kanyet. Tütar kandis isa sinist jakki ning laulis koos sõbrannaga, kes oli pikka tumedat parukat kandes end Kimiks kehastanud, Kanye lugu «Can't Tell Me Nothing».

@kimandnorth ♬ Can't Tell Me Nothing - Kanye West

Kim ja Kanye abiellusid 2014. aastal Itaalias Firenzes pärast kolmeaastast tutvumist. Nad teatasid oma lahkuminekust 2021. aasta veebruaris.

Eksidel on neli last: tütred North (9) ja Chicago (4) ning pojad Saint (7) ja Psalm (3).

Kanye West ja Kim Kardashian.
Kanye West ja Kim Kardashian. Foto: ALLISON JOYCE/REUTERS

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles