Andrei Zevakin ja Robin Valting alustasid uue ametiga: kutsuge meid enda sünnipäevadele! (1)

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Robin Valting ja Andrei Zevakin «Villa» esilinastusel.
Robin Valting ja Andrei Zevakin «Villa» esilinastusel. Foto: Madis Veltman

Tõsieluseriaali «Villa» saatejuhid Andrei Zevakin ja Robin Valting on rahva ees esinemist nii väga nautima hakanud, et otsustasid kätt proovida uuel tööpostil. Noormehed annavad sotsiaalmeedias teada, et nüüdsest on kõigil võimalik neid enda eriüritustele õhtujuhtideks palgata!

«Istusime koos Andreiga üks päev maha ja mõtlesime, et mida ägedat me võiksime veel tegema hakata,» jagas Robin Valting laupäeval enda Instagrami loos.

Nüüd, kui meestel on oma tõsielusaate juhtimine selja taga, püstitavad nad uueks aastaks uusi eesmärke. «Olles õhtujuhid saate «Villa» ja «Pöördes» esilinastustel, tundsime, et meile meeldis see väga ja tahaksime seda veel teha. Tundus, et rahvale ka meeldis. Vist...» nendib noormees.

«Mõeldud-tehtud, ehk kätte on jõudnud aeg, kus me kahekesi võime olla õhtujuhid näiteks sinu ettevõtte üritusel, sünnipäeval või muul kujul sulle tähtsal üritusel,» jagab Robin, õhutades kõiki soovijaid nendega ühendust võtma enda e-mailil robin.valting@gmail.com.

Robin jagas Elu24-ga, et peale uudise avaldamist oli juba esimese paari minutiga nende postkast inimeste soovidega täitunud. «Praegu on meid sünnipäevadele tahetud,» avaldas Robin. Tundub, et noormehi saadab suur edu igas valdkonnas!

Uurides, kui kalliks meeste teenus maksma läheb, selgitas Robin, et hind sõltub sellest, kui kaua ja kuhu kohta neid soovitakse. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles