AITA LEIDA SÜÜDLANE ⟩ Laupäeval murti sisse Tartus asuvasse kassitoidu poodi: praegu tundub, et varastati vaid sularaha (1)

Kristiina Reimand
, reporter/toimetaja
Copy
Tartus asuvasse kassitoidu ja -tarvete poodi murti sisse laupäeva hommikul.
Tartus asuvasse kassitoidu ja -tarvete poodi murti sisse laupäeva hommikul. Foto: Facebook/Nurren

Heade mõtete linnas pandi laupäeva hommikul toime koletu tegu, kui keegi otsustas sisse murda Riia tänaval asuvasse kassitoidu ja -tarvete poodi. «Praeguse seisuga tundub, et varastati vaid sularaha,» ütleb šokis poeomanik. 

«Minu tänane hommik algas kõnega, et minu armsasse Nurreni Pessa on sisse murtud,» kirjutatakse poe Facebooki lehel. G4S turvateenuse andmetel toimus sissemurdmine Tartus kesklinna ja Karlova piiril asuvasse poodi kella poole kümne ajal hommikul.

«Kuna kaameraid siin kahjuks pole ja sa kõndisid mõõda Nurreni poest ajavahemikus 9.00-9.30 ja märkasid, palun anna teada!» kirjutatakse postituses. Samuti kutsutakse inimesi üles postitust jagama, et süüdlane leitaks.

Kassitoidu ja – tarvete poe perenaine kommenteeris Elu24-le, et politsei uurib asja. «Kahjuks pole kaameramaterjali. Siinkohal soovitaksin edasipidi kõigile alati kaamera poodidesse panna. Väike võimalus, et nägin sissemurdjaid ka eile korraks oma poes, aga ei saa kindel olla,» ütleb poe perenaine, kes on juhtunust äärmiselt šokis. «Praeguse seisuga tundub, et varastati vaid sularaha.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles