Karl Killing kurvameelse sõnumiga ühissinglist: need on kõik sellised elulised asjad

Elu24
Copy
Karl Killing.
Karl Killing. Foto: Erakogu

Raadiot Elmar külastas muusikaprodutsent, laulja ja laulukirjutaja Karl Killing, kes rääkis oma värskest singlist. Samuti tulid jutuks põnevad seiklused, mis on viinud teda tagasi eluliste tegevusteni, mis olid agara muusika tegemise tõttu aastateks pausile jäänud.

Räppar Villemdrillemiga kahasse kirjutatud singel «Hoia end» on nukra sõnumiga, kuid piisavalt hoogne, et selle saatel tantsu vihtuda. «Laul räägib melanhoolsest mõttest, kui inimene täpselt ei tea, kuhu ta enda suhtega jõuda soovib. Kas sa oled tõesti praegu sellesse inimesse armunud või oled lihtsalt harjumuse pärast temaga koos?» kirjeldab Killing oma uut laulu.

Muusik räägib, et ta on ise poole aastaga jõudnud tagasi nende asjade juurde, mis olid seni toppama jäänud. «Need on kõik sellised elulised asjad – tegin lõpuks autojuhiload ja läksin kokandusringi,» ütleb Killing.

Killingu sõnul oli muusika tegemine algul pigem hobi, kuid ühel hetkel sai sellest professionaalne töö, mistõttu oli ta paar-kolm aastat täiesti antisotsiaalne. «Nüüd jõuan kõigega vaikselt tagasi ning tunnen ka muusikaliselt uut õitsemist,» lisab ta.

Kuula täispikast intervjuust, kuidas sattus noor muusik Kanadas maailmakuulsasse muusikastuudiosse, kus on oma hitte salvestanud teiste hulgas Justin Bieber ja Shawn Mendes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles