Haihtunud väljaheide ja tüli jäätise pärast: aastavahetus tõi politseile eriskummalisi väljakutseid

Elu24
Copy
Politseivorm
Politseivorm Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Lõuna prefektuur jagab sotsiaalmeedias aastavahetusel saadud eriskummalisi väljakutseid.

• Helistas mees, kes väitis, et naaber urineeris ja roojas just enda korteri aknast välja. Soovis kiirelt patrulli kohale. Patrull sündmuskohalt kirjeldatud junni ega ka selle väidetavat autorit ei leidnud.

• Peremees vihastus, sest talle tundus, nagu käis naine kahtlaselt kaua poes. Solvumise väljendamiseks võttis mees köögist kausi peedisalatiga ja kallas selle kaasale pähe. «Kiirabi on vaja? Ei, ainult mõned peeditükid on juustes.»

• Patrull sai väljakutse bussijaama, kus üks joobes mees räuskavat ja karjuvat möödujate peale. Mees oli täiesti kaine, probleemi ei näinud – tal oli lihtsalt telefonikõne hea sõbraga, kes hästi ei kuule.

• Uue aasta esimene päev tõi kaasa tulise tüli elukaaslaste vahel. Patrull selgitas kohapeal, et konflikti põhjuseks oli jäätis, mis sai äkitsi otsa. Jäätiseisu aga kummalgi otsa ei saanud. Ja tüli algas.

• 1. jaanuari õhtu. «Ei, mul pole midagi juhtunud. Tahtsin teid tänada. Siiralt! Vaatan siin just «Politseiakadeemiat» ja hakkasin mõtlema, et Eesti politsei – see on ikka üks äge vend, raisk! Tahtsingi öelda, et... et... olgu teil siis hea olla seal!»

Facebooki tehtud postituse all kirjutavad mitmed, et selline olukord pole normaalne. «Kuskilt otsast pole see normaalne. Probleeme tuleks lahendada sõnadega... Praegu valatakse mingi söögiga üle. Mis järgmiseks?» küsib üks. «Lihtsalt raisatakse politsei aega selliste väljakutsetega...»

Teine aga naljatleb, et politsei võiks raamatu välja anda. «Müüks hästi!» Nii mõnedki tõdesid, et politseinikel juba igav ei hakka. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles