PAHEDEST PRII Nikotiini küüsist vabanenud Brigitte Susanne Hunt särab Bali päikese all kui miljon dollarit

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt.
Brigitte Susanne Hunt. Foto: Remo Tõnismäe

«Uuel aastal võtan fookusesse eemaldada oma elust mürgised mustrid ning alustasin juba praegu nikotiinist,» kirjutas telenägu oma postituses, mille järel ta pages Bali kuuma päikese alla.

«Ma teen elus esimest korda midagi nii hirmutavat. Mida ma poleks kunagi varem julgenud teha. Ma lähen ihuüksi reisile,» paljastas armastatud telenägu alles mõne nädala eest oma Instagrami jälgijatele.

«Ma arvan, et see saab olema väga huvitav,» ütles Hunt ning lisas, et ootab soovitusi inimestelt, kes on varem seal kandis üksi reisimas käinud. Nüüd jagab ta kuumi kaadreid oma puhkusereisist.

Telestaar tõdes, et tal on komme langeda keerulisel ajal nikotiinitoodete küüsi. «Kolm nädalat tagasi läks jälle nii, et hakkasin igal moel end taas mürgitama, et enda valu eest põgeneda. Ma ei tee enam endale niimoodi. Mulle aitab!»

Hunt kirjutas postituses, et tahab endale tõestada, et on tugevam kui ta sõltuvus. «Kui ma tahan päriselt terveneda, siis pean oma mürgised mustrid murdma. Ma pean leidma sisemise rahu välise stimulatsioonita.» Hunt ütles, et jättis nikotiini tarbimise pühapäeval taas maha. «Jäta sina ka!» julgustas ta teisigi mürgisest sõltuvusest loobuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles