Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

SODIAAGISOSINAD Saabuv täiskuu paneb kõik liikuma: on aeg äratada loovjõud

Copy
Foto: Shutterstock

«Sodiaagisosinate» podcast annab ülevaate selle nädala taevaseisudest ning võtmekaardiks tuleb seekord Loovus. Nädal on üllatavalt voolav ning lubab värkust, naudinguid ja romantikat.

Nädal toob kaasa valdavalt harmoonilised seisud, mis edendavad voolamist ja liikumist, kuigi Merkuur ja Marss on mõlemad retrograadis ehk suunavad meid minevikuolukordi ümber kirjutama. 

Laupäevaööl saabub täiskuu Vähis, mis võimaldab tegeleda oma sügavaimate vajadustega läbi teadlikkuse ja erksa meele, kuna Merkuur ja Uraan ühendavad jõud, et meid keerukatest tunnetest kõrgemale tõsta. See saab olema suurte taipamiste täiskuu!

Planeediseisud nädalapäevadel

Teisipäeval sisenes Veenus Veevalajasse - eelistused ja soovid suhetes ning sotsiaalses elus muutuvad nüüd vabamaks, eksperimenteerivamaks ja vähem klammerduvaks. Rahakoti ja staatuse asemel hakatakse eelistama intelligentsust ja geniaalsust. Partneris hakatakse otsima tõelist sõpra. 

Kolmapäeval teeb Veenus sekstiili Jupiteriga - naudingutele antakse vabad käed. Energia on mõnus ja soosib lahkust, suuremeelsust, isetut jagamist ning enda sidumist kõige meeldivaga. Distsipliin ja motivatsioon tegutseda võivad aga langeda. Lähedaste ja sõpradega ollakse väga lahked ja heatahtlikud. Sel päeval soovitakse kogeda rohkem rõõmu ja lihtsust. 

Neljapäeval jõuab Päike trigooni Uraaniga - sündmused tahavad kulgeda omasoodu. Mida rohkem spontaansust ja vabadust, seda parem. Päev võib viia meid ootamatutesse kohtadesse ning keeruline olukord võib saada üllatavalt positiivse lahenduse, kui universumi käiku usaldada. On suur vajadus värskuse ja edasi liikumise järele. Ranged raamid lihtsalt ei toimi. Hea aeg kõikidele leiutajatele ja avastajatele.

Laupäevaööl kell 01.07 saabub täiskuu Vähis, mis valgustab välja inimeste sügavaimad emotsionaalsed vajadused. Mõju annab tunda juba alates neljapäevast. Ent seekord on täiskuu tandemis Merkuuri ja Uraaniga - mõistus tuleb appi ja tasakaalustab suuri tundeid. Tulemus võib olla üllatavalt produktiivne ja progressiivne. 

Laupäeval jõuab ka Päike ühendusse retrograadse Merkuuriga - sel hetkel algab uus Päikese-Merkuuri tsükkel. Merkuur on Maale kõige lähemal ning täpselt Maa ja Päikese vahel. See tähistab Merkuuri Prometheuse faasi algust - sümboolne allilmast tule toomine viitab eriti intuitiivsele mõistusele, mis näeb läbi ja valgustab ka teisi. Kõik taipamised ei ole kohe seletatavad, aga need hakkavad inimest instinktiivselt juhtima. Mõistus muutub impulsiivsemaks, rahutumaks, sõltumatumaks. Siin on tugev vajadus piiravast koorest välja murda - eriti mõtlemise ja suhtlemise tasandil. See on Merkuuri kõige loovama eneseväljenduse faas.

Esmaspäeval teeb Merkuur trigooni Uraaniga ja Veenus trigooni Marsiga - see on vägev kõrgelt lendamise päev! Õhk on täis inspiratsiooni ja värskust, keha on täis kirge ja loovust. See võib olla ka eriti romantiline aeg. 

NÄDALAKAART

Šamaanikaart «Loovus»

Loovuse kaart
Loovuse kaart Foto: Erakogu

Selle väeka kaardi ilmumine tähendab, et on aeg tugevdada sidet universumi loova elujõuga. On aeg äratada kirglik loovenergia leek, mis on meie sees alati olemas. Võibolla tunned, et oled kuidagi kinni jooksnud ning motivatsioonist ja käivitavast jõust jääb puudu? Tegelikult oleme kõik äärmiselt loovad olendid, ent kui side oma sisemise leegiga blokeerub, võib säde silmis tuhmuda. 

See nädal aga kutsub oma sädet uuesti süütama. Mida loomingulist saaksid sa teha? Mis paneb sind tundma end tõeliselt elavana ja paneb su südame helisema? Kutsu appi püha tuleleek. Võimalusel süüta lõke või vaata küünlaleeki vähemalt 20 minutit ning hinga tuld endasse. Tunneta, kuidas tuli käivitab su loovenergia, puhastab su meele ja äratab su südame. Võid panna kirja kõik loomingulised tegevused, mille järele tunned kutset. 

Tagasi üles