SURMAVIKAT Alabamas hukkus lennuki mootorisse imetud lennufirma töötaja

Elu24
Copy
American Airlines.
American Airlines. Foto: Mark Harkin / Wikimedia Commons

American Airlines kinnitas, et üks nende töötaja hukkus laupäeval Montgomery piirkondlikus lennujaamas toimunud õnnetuses, kui pargitud lennuki töötav mootor ta endasse imes, vahendab Insider.

Ameerika riiklik transpordiohutusamet (NTSB) teatas, et laupäeval suri lennufirma American Airlines maapealse meeskonna liige. ​Töötaja hukkus, kui lennuk oli pargitud ja üks selle mootor töötas.

American Airlinesi Embraer 170 parkis Montgomery piirkondlikus lennujaamas seisupiduriga värava ees, kui lennuki mootor töötaja «neelas», teatas NTSB pühapäeval avalduses Insiderile.

Amet teatas, et on alustanud õnnetuse kohta juurdlust. Avalduses seisis, et esialgset aruannet oodatakse kahe-kolme nädala pärast.

Montgomery piirkondlik lennujaam teatas laupäeval, et surmaga lõppenud tööõnnetus juhtus kella 15 paiku ja töötaja töötas American Airlines Groupi tütarettevõttes Piedmont Airlines.

«Meil on kurb kuulda AA / Piedmont Airlinesi meeskonnaliikme traagilisest kaotusest,» ütles lennujaama tegevdirektor Wade A. Davis. «Meie mõtted ja palved on sel raskel ajal koos tema perega.»

American Airlines kinnitas Piedmonti töötaja surma oma avalduses Insiderile ning ütles, et on õnnetusest muserdatud. «Oleme keskendunud sellele, et kõigil asjaosalistel oleks sel raskel ajal vajalik toetus,» seisis avalduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles