PÄRISELU DEXTER «Ta ei maganud kunagi ja teda huvitas sarimõrvarite mõttemaailm.» Kes on Idaho nelikmõrvas kahtlustatav mees?

Elu24
Copy
Idaho üliõpilaste tapmises kahtlustatav Bryan Kohberger.
Idaho üliõpilaste tapmises kahtlustatav Bryan Kohberger. Foto: ZUMA Press Wire/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Idaho nelja üliõpilase surnuks pussitamises kahtlustatav 28-aastane Bryan Kohberger oli omaette hoidev mees, kes tegutses öistel tundidel ning oli äärmiselt huvitatud kuritegude uurimisest ja kurjategijate mõttemaailmast.

Novembris raputas kogu maailma jõhker veretöö USAs Idaho osariigis Moscow’s. Julmalt tapeti neli üliõpilast, kuid teo motiiv ja kes seda tegi, ei olnud teada. Nüüd on vahi alla võetud kahtlustatav, 28-aastane Bryan Kohberger. Ta on kuritegevusekspert, kes omandas 2022. aastal kriminaalõiguse magistrikraadi ja õppis ülikoolis doktorantuuris kriminaalõigust edasi.

Koos Kohbergeriga doktorantuuris õppinud B. K. Norton rääkis New York Timesile, et pani mehe puhul kohe tähele ohumärke. Ta ütles, et Kohberger tundis suurt huvi kohtupsühholoogia vastu, ta oli vaikne, kuid samas kohati intensiivne, mis pani teda ümbritsevaid inimesi tundma ebamugavust. Ta tegi ka teatud märkuseid, mis näitasid, et ta on LGBTQ-liikumise vastane, vahendab TMZ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles