VIDEO Putin pidas oma uusaastakõne ebatavalise publikuga. Kes on viimasel ajal pildil olev blondiin? (2)

Inna-Katrin Hein
Copy
Venemaa president Vladimir Putin pidas 31. detsembril 2022 uusaastakõne Lõuna sõjaväeringkonnas Rostovis Doni ääres. Ta seljataga esimeses reas on näha blondi naist, kes võib olla ta ihukaitsja
Venemaa president Vladimir Putin pidas 31. detsembril 2022 uusaastakõne Lõuna sõjaväeringkonnas Rostovis Doni ääres. Ta seljataga esimeses reas on näha blondi naist, kes võib olla ta ihukaitsja Foto: Mikhail KLIMENTYEV / SPUTNIK / AFP/Scanpix

Venemaa presidendi Vladimir Putini uusaastakõne oli täis sõjaõhutamist ja Kremli propagandat. Seekord salvestati aastavahetusel Venemaa teleekraanidel näidatud kõne sõjaväelise publiku juuresolekul Rostovis Doni ääres. Peagi algas Twitteris elav arutelu selle üle, kes on sõjaväevormis blond naine, keda on viimasel ajal Putini juures sageli nähtud.

Londonis töötav Valgevene ajakirjanik Tadeusz Gizcan oli üks esimesi, kes juhtis tähelepanu naise silmatorkavale sarnasusele varem Putini kõrval avalikkuse ees esinenud naistega.

Gizcani Twitteri postituses on kolm pilti blondist naisest, kes seisab sõdurite seas uusaastakõne ajal, Putini selja taga ususündmusel ning on purjepaadis koos Putini ja Dmitri Medvedeviga.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles