FOTOD ⟩ Virmalised pakkusid taas silmailu: varem pole nii selgelt näinudki (1)

Elu24
Copy
Türisalu
Türisalu Foto: Daria Lenskaya

«Pärast pilvede kadumist nägin horisondil üha heledamaks ja heledamaks muutuvat joont,» kirjeldas jaanuari esimesel õhtul virmalisi näinud tallinlane.

Pühapäeva hilisõhtul võis üle Eesti erinevates paikades näha virmalisi.

Sellest andis teada ka sünoptik Kairo Kiitsak, kes kirjutas Facebookis: «Kel põhjakaar selge, siis hetkel, kell 21.08 saab virmalisi pildistada.»

Ühismeediasse laekus nii õhtul kui täna varahommikul mitmeid maalilisi kaadreid nii Harjumaalt kui Järvamaalt.

Näiteks jagas Daria Lenskaya kell 21.30 Tallinna lähistel Türisalus klõpsatud fotosid. «Olen varem ka virmalisi näinud, aga mitte nii selgelt,» jagas naine toimetusega. «Alguses oli öine taevas veidi pilvine, nii et me lihtsalt ootasime. Aga siis, pärast pilvede kadumist, nägin horisondil üha heledamaks ja heledamaks muutuvat joont. Siis nägin kaameraga aurora't. Panin kaamera taimerile ja tegin paar pilti.» Daria sõnul kestis vaatemäng kõigest ligi kümme minutit. «Siis see kadus.»

Põhja-Tallinnas Koplis virmalisi näinud Natalja sõnas, et hoiab alati telefonis oleval virmaliste programmil silma peal. «Kui ta näitab, et virmalised, siis sõidan vaatama ja pildistama. Seekord oli see vaatemäng kuidagi eriline – valge kuma pimedas taevas mängimas,» kirjeldas ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles