«Sellel aastal kogesin ma kõige sügavamat valu ja kurbust.» Mari Ojasaar-Parve jätab raske aasta selja taha

Elu24
Copy
Mari Ojasaar-Parve
Mari Ojasaar-Parve Foto: Erakogu.

«Kui ühe aasta sisse mahub kõige kallima naise kaotus, kõige kallima naise sünd ja üks imeilus armastuse pidu, siis see aasta on väga täidlane olnud.» Kunstnik, lasteraamatute autor ja kolme lapse ema Mari Ojasaar-Parve jagas Instagramis enda selle aasta raskemaid väljakutseid ja suurimaid õppetunde, millega ta uude aastasse läheb.

«Sellel aastal kogesin ma kõige sügavamat valu ja kurbust, aga eelkõige lõputult, lõputult igatsust, iga jumala päev,» ütleb Mari, viidates kalli kaksikõe Kristi Ojasaare kaotusele. «Jah, see igatsusvalu on muutunud nagu haav, mis püüab kinni kasvada,» jagab Mari Ojasaar-Parve 2022. aasta lõpu puhul Instagrami postituses.

Naisel on selja taga uskumatult raske aasta, kuid selle kõigega on aidanud toime tulla armastus. Mari abiellus oma laste isa Jesper Parvega 21. juulil, pulmad kestsid neli päeva ning toimusid kauni Hiiumaa looduse rüpes Pihla Inspiratsioonitalus, mida Jesper ja Mari koos peavad. 2022. aastasse jääb ka kolmanda lapse sünd, mis on Mari ellu toonud palju rõõmu. «Olen tundnud meeletult palju armastust. Ja tõesti, armastus ongi edasiviiv jõud. On olnud hetki, mil ma ei soovinud teki alt välja tulla. Ja siis on need väikesed beebi käed mind sellest olukorrast välja tõmmanud,» jagab Mari enda aasta kokkuvõtet.

«Olen väga palju vaatlemisega tegelenud. Hetkepüüdjaks hakanud. Ingliga suhelnud. Armastusest joobunud. Ja kindlasti kohe analüüsinud, kes mina nüüd olen. Kelleks ma kasvan,» räägib ta aastaga toimunud muutustest.

«Minu ümber on nii palju kalleid inimesi. Ma tunnen, et selle aastaga kasvasin ma väga palju. Ma ei tea, kas just tugevamaks, kas just ilusamaks, kas targemaks. Pigem müstilisemaks, sügavamaks. Tean, et olen see aasta endiselt ühe tiivaga eriline lind, kellel kolm poega toita oma armastusega. Kui see lind saab lennuruumi, küll siis kasvab ka uus tiib,» jagas Mari ilusaid sõnu enda jälgijatega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles