«Kui oled tormi üle elanud, ei ole sa enam sama inimene, kes sa olid varem.» Liis Lemsalu jagab, mida õpetas talle aasta 2022 (2)

Elu24
Copy
Liis Lemsalu
Liis Lemsalu Foto: Konstantin Sednev

«Oli see alles üks ebareaalselt proovile panev aasta!» Lauljanna Liis Lemsalu (30) jagas ilusaid mõtteid ja õppetunde, mida aasta 2022 temale õpetas. Loe, kas need resoneeruvad ka sinuga!

Liis Lemsalu jagas 2023. aasta viimase päeva puhul enda Instagrami loos pildiseeriat, kuhu oli kirja pannud kõik õpetussõnad ja tarkuseterad, mida ta endaga uude aastasse kaasa võtab.

Siin on Liisi 9 õpetust:

«Loodusel on tervendav jõud. Mida rohkem sa seal aega veedad, seda rahulikum ja stabiilsem oled sa ka enda sisemaailmas.»

«Meie keha töötab 24/7 meie heaks ja annab endast kõik, et sind tasakaalus ja tervena hoida. Ehk kuula enda keha ja anna talle piisavalt puhkust ja hoolt.»

«Enne suurte otsuste langetamist kuula eriti hoolikalt ka enda intuitsiooni.»

«Kui torm on möödas, siis sa ei mäleta, kuidas sa sellega hakkama said ja ellu jäid. Sa ei ole isegi päris kindel, et see on tõepoolest läbi. Aga üks on kindel: kui oled tormi üle elanud, ei ole sa enam sama inimene, kes sa olid varem. Selles ongi kogu tormi mõte.»

«Matcha on hea.»

«Midagi ei muutu, kui ootame seda muutust kelleltki teiselt, või jäme ootama muud aega selleks. Meie ise oleme need, keda me oleme oodanud. Me ise oleme muutus, mida otsime.»

«Alusta igat päeva positiivse mõtte ja tänuliku südamega.»

«Su uni ja selle kvaliteet on päriselt väga tähtis.»

«Et pisarad, mida valasid aastal 2022, kastaksid seemneid, mida istutad aastal 2023.»

Liis saadab kõigile uue aasta puhul edasi ka sooja sõnumi: Loodan südamest, et aasta 2023 tuleb meie kõigi jaoks täis soojust, õnne ja südamerahu, kallistan!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles