Comedy Estonia leinab Austraalias hukkunud Eesti koomikut: kaotasime veel ühe sõbra

Elu24
Copy
Leinaküünal
Leinaküünal Foto: Madis Veltman

Comedy Estonia annab ühismeedias teada, et neljapäeval suri Austraalias tööõnnetuse tagajärjel noor koomik Claus Mootse.

«Aastat 2022 lõpetab meie perekond taas paraku kurvematel nootidel, neljapäeval suri Austraalias tööõnnetuse tagajärjel meie komöödiapere liige Claus Mootse,» kirjutab Comedy Estonia Instagrami postituses.

«Pole sõnu terves emakeeles, mis hõlmaksid meie hinges toimuvat. Noore ja elust pulbitseva inimese surm on alati niivõrd uskumatu, et aju keeldub infot seedimast. Kaotasime veel ühe sõbra.»

Claus oli vahva poiss Värskast. Comedy Estonia sõpruskond meenutab, et polnud vahet, kas kohtusid temaga Tallinnas või Tartus — maapoiss oli talle otsa ette kirjutatud. «Ta oli tõeliselt armas ja elust pulbitsev moosivaras, kes polnud kitsi jagama enda üle ääre ajavat rõõmu meie publikuga. Claus oli asjalik ja iseseisev, usaldusväärne ja truu sõber ning tõeline töömesilane. Mida rohkem toob inimene su ellu värvi, seda hallim on, kui teda enam pole,» kirjeldatakse meie seast lahkunud noormeest.

Paraku lõppes ka möödunud aasta Comedy Estonia komöödiapere jaoks traagiliselt, kui detsembri alguses Tartu-Tallinna maanteel juhtunud liiklusõnnetuses hukkus noor koomik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles