31. detsembril läheb Kuku Raadios eetrisse Jukuraadio erisaade, kus muusikat valivad peaminister Kaja Kallas, kultuuriminister Piret Hartman ning välisminister Urmas Reinsalu. Jukuraadio 447. erisaadet soovitab sarja autor Juku-Kalle Raid.  "Tuleb värvikirev", lubab Juku-Kalle.

Jukuraadio 447. episood astub kuulajate ette 31. detsembril kell 16.00. "Majavalitsuse diskot mängivad koalitsiooniministrid", ütleb saate autor Juku-Kalle Raid. "Kogu ministritebande oleks loomaaed, piisab ka Reformierakonna, Isamaliidu ning sotside esindajaist, kellele naeratas loosiõnn ja nad saavad oma lugudega kuulajaid tervitada".

Juku-Kalle jätkab: "Ka opositsiooni ei unustata! EKRE ja Keskerakond on samuti kohal, me pühendame mõlemale tähenduslikke laule!"

20. augustil mängisid Jukuraadios oma muusikat kõik elusolevad presidendid – Arnold Rüütel, Toomas Hendrik Ilves, Kersti Kaljulaid ning Alar Karis.

"Nüüd on järjekord koalitsiooniministrite käes, neil on täiesti kepsakas muusikavalik", lisab Raid.

Ettekandele tuleb kõikvõimalikku muusikat, mille järgi saab nii hüpata ja rokkida, kui ka sussi sahistada või minutiks tõsineda. 

Kommentaarid (1)
Copy