Selgeltnägija Tene Laul õpetab, kuidas kujundada 2023. aasta enda jaoks suurepäraseks

Elu24
Copy
Tene Laul «Ajarännak 2023» raamatuesitlusel LA TENE poes, Tartu mnt 50A. 30.12.2022.
Tene Laul «Ajarännak 2023» raamatuesitlusel LA TENE poes, Tartu mnt 50A. 30.12.2022. Foto: Einar Kuusk

«Uus spirituaalne ajastu on käes,» räägib selgeltnägija ja spirituaalne teejuht Tene Laul, kes on valmis saanud oma teise raamatu «Ajarännak 2023». Kuula, mida ennustab Tene sinu tähemärgile aastaks 2023!

Kiirelt miljoni eurose käibe suunas liikuva ettevõte Must Kass ehk brändi La Tene juhatuse liikme Tene Laulu sõnul ei keskendu ta rahanumbritele, vaid eesmärk on pakkuda inimestele seda, mis neil puudu on – armastus, tervis.

Reedel, 30. detsembril esitles selgeltnägija oma uut raamatut «Ajarännak 2023» LA TENE Tallinna poes. Juttu tuli raamatust endast, uuest spirituaalsest ajastust, 5D-energiast ja sellest, kuidas elada enda elu õnnes, rõõmus, külluses ja harmoonias.

Raamatuesitlusele olid kohale tulnud Tene suurimad fännid, kes hoolikalt naise õpetussõnu pealt kuulasid. Selgeltnägija süstis kohalviibijatesse head energiat ning südamlikke soove uueks aastaks. Kõigil avanes võimalus saada raamatusse isiklik pühendus koos Tene Laulu autogrammiga ning ka selgeltnägijaga isiklikult vestelda ja mõtteid vahetada.

Tene võttis raamatuesitlusel aega, et luua kontakti kõikide kohaletulijatega.
Tene võttis raamatuesitlusel aega, et luua kontakti kõikide kohaletulijatega. Foto: Einar Kuusk

Tene sõnul oli 2022 murranguline aasta, mis mõjutas meid kõiki. Selgeltnägija seletab uues raamatus, kui tihedalt on omavahel 2022 ja 2023 seotud ning juhatab lugeja raamatu abil kaitstult uude aastasse ja õpetab, kuidas saab enda õnnele rohkem ruumi teha, et kujundada 2023. aasta enda jaoks suurepäraseks.

«Olen «Ajarännak 2023» kirjutanud selleks, et sa suudaksid paremini mõista, millise energiaga oli väga suurejooneline 2022. aasta, mida see tuli sulle õpetama ja kuidas sellest aastast puhta energiaga väljuda,» kirjeldab Tene raamatu sündi.

«Minu missioon on tuua kõikideni tervislik elu, spirituaalsus, kristallidega tervendamine ning palju muud imelist. Teen seda kogu südamest,» räägib naine.

Kõik soovijad said raamatusse selgeltnägijalt isikliku pühenduse.
Kõik soovijad said raamatusse selgeltnägijalt isikliku pühenduse. Foto: Einar Kuusk

2023. aasta annab Tene sõnul võimaluse suurendada küllusenergiaid. «Olen kõik vajalikud sammud ja teadmised raamatusse kirja pannud,» lubab ta. Loomulikult ei puudu raamatust ka ülevaade tähtkujude kohta.

Kuula, mida ennustab Tene igale tähtkujule uueks aastaks Elmarile antud intervjuus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles