KAS SEE ON LUBATUD? «Tule vaata, kuidas inimesed raha raiskavad!» Punase tänava ilutulestikupood näitab kliente sotsiaalmeedia otseülekandes (2)

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Tulepood.ee
Tulepood.ee Foto: Kuvatõmmis kodulehelt

Punasel tänaval asuv Tulepood on sattunud kriitikarahe alla, sest jagab TikToki platvormil otsepilti justkui turvakaamera salvestusest. Live-ülekandes on näha, mida kliendid ostavad ning kuulda töötajate kui ka klientide vestlusi. «Kindlasti ei ole lubatud turvakaamera otsepildi edastamine sotsiaalmeediasse,» pahandab Andmekaitse Inspektsioon.

Punasel tänaval asuv Tulepood müüb igapäevaselt pürotehnikat. «Tule vaata, kuidas inimesed raha raiskavad!» tegid nad hiljuti TikToki üleskutse, enne kui hakkasid poes toimuvat koos heliga live-ülekandes jagama.

Antud otseülekannet märkasid tähelepanelikud Elu24 lugejad, kellele selline tegevus õiguspärane ei tundunud. «Ilma inimese nõusolekuta filmimine.. vaevalt juuksur ja ta kliendid asjaga kursis on,» on ülekande all mitmeid sarnaseid kommentaare. «Kas uuriksite, mida see Tulepood seal korraldab. Pole kindel kas see on üldse seaduslik,» muretseb lugeja.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles