Suurejooneline gala tuleb taas: täna õhtul selguvad tänavused spordiaasta tähed

Elu24
Copy
Spordiaasta tähed 2021
Spordiaasta tähed 2021 Foto: Madis Veltman

30. detsembri õhtul toimub Alexela kontserdimajas suurejooneline auhinnagala «Spordiaasta tähed 2022».

Eesti sportlaste tegusid vääristav üritus «Spordiaasta tähed» toimub tänavu juba seitsmendat aastat järjest.

Galal tunnustatakse sportlasi, kes on pakkunud lõppeval aastal kõige meeliülendavamaid hetki ning saavutanud suurejoonelisi tulemusi kohalikel ja rahvusvahelistel võistlustel.

Ülevat meeleolu loovad muusikaliste etteastetega NÖEP, Gram-Of-Fun, Redel, Alabama Watchdog ja Jaagup Tuisk & CO. Pidulikku üritust juhib salapärase õhtujuhi meeshääl ning tema nimi ja nägu avalikustatakse alles suurpeo lõpuminutitel.

Aasta mees- ja naissportlane, võistkond ja treener selguvad rahvahääletuse, spordiajakirjanike ja spordialaliitude hääletustulemuste liitmisel. Võrdsete lõplike punktide korral pälvib tiitli spordiajakirjanike hääletusvoorus parema koha saavutanud sportlane. Lisaks valitakse aasta noorsportlane, kes selgitatakse välja spordiajakirjanike ja spordiorganisatsioonide hääletustulemuste põhjal.

«Rahvahääletus lisab hääletusse palju põnevust, sest tulemuste kõrval väärtustab sporti jälgiv inimene alati ka emotsioone, mida sportlased oma sooritustega on pakkunud,» nendib Eesti Olümpiakomitee peasekretär Siim Sukles.

«Spordiaasta tähed 2022»
«Spordiaasta tähed 2022» Foto: Kersti Niglas

Alexela kontserdimajas toimuvale suurejoonelisele auhinnagalale «Spordiaasta tähed 2022» saab kaasa elada Kanal 2 ja Postimehe veebi otseülekande vahendusel algusega kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles