FOTOD Pisitütre vanemateks saanud Stefan ja Victoria said aasta esimesel päeval haiglast koju

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy

«Minust on saanud PAPS! Uskumatu!» teatas muusik Stefan rõõmsalt ühismeedias, sest tema ja kihlatu Victoria Koitsaar said 28. detsembril pisitütre vanemateks.

Möödunud nädala neljapäeval jagas Stefan enda Instagrami kontol esimest pilti pisitütrega. 

28. detsembril sündinud tüdruk sai nimeks Maya. «Uskumatud,» kirjeldas Stefan oma tundeid päev pärast lapse sündi Elu24-le.

«Tahan lihtsalt kohe öelda, et Victoria on tõeline kangelane ja kõik teie naised, kes on seda läbi teinud,» kirjutas äsja isaks saanud Stefan ühismeedias. Rõõmustava uudise jagamise järel tõdes ta emotsionaalselt: «Tänan jumalat, et ma sain tema kõrval olla sellel tähtsal hetkel. 12 tundi ja maailma suurim kingitus ja samaaegselt ka šokk, sest mulle vaatab otsa MINU LAPS, mis tähendab, et minust on saanud PAPS! Uskumatu.»

Aasta esimesel päeval sai perekond lõpuks koju. 

Sellest jagas Victoria Instagramis ka armsat klõpsu, kus Stefan hoidis pisikese Maya turvahälli.

«Uueks aastaks koju,» rõõmustas Victoria. 

Kuvatõmmis Instagramist
Kuvatõmmis Instagramist Foto: Kuvatõmmis Instagramist/Victoria Koitsaar

Viljandist pärit laulja Stefan ja tema kallim Victoria Koitsaar teatasid lapseootusest augustis. Noored teadsid juba Eurovisiooni lauluvõistluse ajal, kus Stefan Eestit looga «Hope» esindas, et ootavad perelisa. «Õnneks siis veel kõhtu näha ei olnud,» rääkisid tulevased lapsevanemad suvel.

Stefani kallim Victoria on pärit Tallinna lähedalt Arukülast. Igapäevaselt töötab ta ühes raamatupidamisettevõttes finantsanalüütikuna, kuid tegeleb ka tantsimisega, mida ta on harrastanud juba 20 aastat.

Kusjuures – Stefaniga kohtus Victoria just tantsimise kaudu. «Otsustasin võtta pärast keskkooli ühe vaba aasta, et lihtsalt puhata koolist ja reisida. Läksin Tallinna-Stockholmi kruiisilaeva peale tantsima ning show-programmis on lisaks tantsijatele tavaliselt lauljad ja just Stefan tuli meile lauljaks. Nii me kohtusimegi. Laeva nimi oli ka veel Victoria,» avaldas Victoria mais Elu24-le. See kõik juhtus 2018. aastal.

Tänaseks on noored ka kihlunud! Oktoobris Victoria kätt palunud Stefan avaldas detsembri alguses raadiointervjuus, et pulmadega nad kaua oodata ei plaani. Pulmakuupäevgi on paigas ja see on järgmise aasta suvel. «26. augustil on plaanis teha,» paljastas Stefan.

Toona muusik veel oma tulevase lapse soost ei rääkinud, kuid tunnistas, et nimi on neil peas olnud mõnda aega. «Lapse sugu pole me veel avaldanud. Nimi meil juba keerleb, oleme sellele mõelnud. Eks sellega on selline asi, et vaatad lapsele otsa ja siis saad aru, mis päriselt ta nimi on,» nentis ta.

Stefani ja Victoria pisitütar pidi sündima 24. detsembril, mis oleks tähendanud, et Maya oleks isaga sünnipäeva jaganud. Tütar otsustas aga natuke kauem oodata ja nägi ilmavalgust 28. detsembril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles