Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Unes nähtu pani Marek Lindmaa tegutsema: see kõik oli paganama reaalne

Copy
Marek Lindmaa.
Marek Lindmaa. Foto: Instagram

«Võistlesin, tegin natuke treeneritööd, aga siis tuli muu elu peale ja kimono jäi kappi seisma...» nentis Marek Lindmaa, kes treeningriietelt nüüd tolmu maha pühkis.

«Nägin täna unes, et astusin karate maailmameistrivõistlustel tatamile,» jagas telenägu Marek Lindmaa Instagramis, postitades fotod karaterõivais.

«See kõik oli paganama reaalne! Lausa nii reaalne, et võtsin 15 aastat seisnud kimono kapist välja ja lihtsalt pidin ühe trenni kodus tegema. Väga mõnus taaskohtumine oli.»

Postituse all naljatleti: «Marek, ära liiga tee endale, su keha ei tule sellega kaasa enam.»

Toimetusele rääkis telesaatejuht, et hakkas Nüke klubis karatetrennis käima juba kümneaastaselt.

«Võistlesin, tegin natuke treeneritööd, aga siis tuli muu elu peale ja kimono jäi kappi seisma, kui olin 23-aastane,» tõdes ta. «Ehk siis viimased 15 aastat pole sellega tegelenud, aga kes teab, äkki nüüd hakkab kimono rohkem kapi ja spordikoti vahet käima.»

Küsimusele, kui tihti ta praegu karatega tegeleb, vastas Lindmaa, et täiskasvanute Eesti meistri tiitel tuleks ikka ükskord ära võtta. «Aitäh ka treener Herik Tölptile, kelle juhendamise all ma musta vööni jõudsin! Tegelikult mustast vööst karate alles algabki! Seega olen teekonna alguses,» nentis ta. 

Märksõnad

Tagasi üles