Viimsi elanikku jälitas šaakal? «Ei taha hirmutada, aga igaks juhuks jagan...» (2)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Šaakal. Foto on illustreeriv.
Šaakal. Foto on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Viimsi elanik kirjutas sotsiaalmeedias sellest, kuidas ta teisipäeva õhtul jalutuskäigu ajal kellegi ulgumist kuulis. Alguses kuuldus hääl eemalt, mõne aja pärast aga juba tema selja tagant. «Ühel korral tagasi vaadates nägin vist rääbakat hunti,» ütleb naine ega ole päris kindel, mis loomaga oli tegu. «See oli šaakal,» vastatakse talle kommentaarides.

«Ei taha hirmutada, aga igaks juhuks jagan,» kirjutas Leena (nimi muudetud, toimetusele teada) oma õhtusest jalutuskäigust Viimsis. «Tulin täna kella 21.20 paiku jalgsi Meriväljalt Haabneeme. Jõudsin läbi pargi Viimsi Coccodrillo juurde ja suundusin Karulaugu spordiraja kaudu kodu poole. Selveri kandist kostis hundi (mitte koera) ulgumist. Mõtlesin, et ilmselt mulle ainult tundub nii,» ütles ta.

«Kuna oli ilus õhtu, siis jätkasin teed spordiraja kaudu. Poolel teel kuulsin ulgumist juba endast pisut tagapool. Kiirendasin sammu. Ühel korral tagasi vaadates nägin rääbakat hunti (natuke rääbaka rebase moodi) minust tagapool üle spordiraja kraavi suundumas. Kiirendasin sammu «natuke» rohkem ja jõudsin ruttu Karulaugu teele ja sama ruttu koju. Paras ehmatus oli,» avaldas naine. Leena ütles Elu24-le, et nii hirmutavat kogemust tal varem olnud pole. «Varasemal ajal sai nähtud jäneseid, aga enam pole neid näinud,» tõdes ta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles