FOTO ⟩ «Korralik sotsiopaatiline ettevõte ikka!» Bolt Drive'i klient pidi mõranenud peegliklaasi eest välja käima üle 300 euro (4)

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Uued Bolt Drive'i Toyotad Amservi parklas. Pilt on illustreeriv.
Uued Bolt Drive'i Toyotad Amservi parklas. Pilt on illustreeriv. Foto: Mihkel Maripuu

Mullu suve lõpus rendiautoga Tartusse töölähetusele sõitnud ning vastassuunavööndisse kaldunud sõiduki tõttu peegliklaasi mõranemise põhjustanud Marek imestab siiani, miks ta nõnda suure arve sai. «Meie kasutajatingimused sätestavad, et Bolt valib remonditööde lepingupartneri, kes hindab kahjude suurust,» selgitab Bolt Drive'i Eesti juht Henriko Aer.

Möödunud aasta augustikuus rentis Marek tööasjus Bolt Drive'i sõiduki Toyota CHR. Sealjuures oli lepinguline klient tema tööandja, mitte mees isiklikult. Teel Tartu poole keeras üks auto vastassuunavööndist aga Mareki sõiduritta, mistõttu tuli tal kokkupõrke vältimiseks järsult paremale pöörata.

«Selle tagajärjel põrkus küljepeegel teeremondi tõttu tee ääres olnud märgistuse vastu. Peegli korpus jäi terveks, aga põrkest mõranes klaas,» täpsustab ta juhtunu asjaolusid ning lisab, et andis sellest kohe ka Boltile teada.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles