Regemuusiku Bob Marley lapselaps suri vaid 31-aastaselt (1)

Elu24
Copy
Kaader Jo Mersa ehk Joseph Marley muusikavideost.
Kaader Jo Mersa ehk Joseph Marley muusikavideost. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Legendaarse regemuusiku Bob Marley muusikust lapselaps Joseph Marley leiti teisipäeval surnuna. Ta oli kõigest 31-aastane.

Bob Marley poja, muusik Stephen Marley 31-aastane poeg Joseph Marley leiti teisipäeval surnult ühest autost. Surma põhjust avalikustatud ei ole, kuid perekonna esindaja kinnitas meediale kurba uudist, vahendab New York Post.

Üks Florida raadiojaam väitis ühismeedias, et Josephi surma põhjustas astmahoog.

Regemuusik Bob Marley suri 36-aastaselt nahavähki, kuid tal oli selleks hetkeks seitsme erineva naisega 11 last. Tema poeg Stephen Marley astus isa jälgedes ja temast sai muusik. Ka lapselaps Joseph tegutses muusikamaailmas ja tema artistinimi oli Jo Mersa.

Oma varased eluaastad Jamaical veetnud Joseph kolis keskkooli minnes Floridasse. 2014. aastal, inseneriks õppides, andis ta välja oma esimese minialbumi. 2021. aastal järgnes teine minialbum, mille raames andis ta põgusa intervjuu, kus ta rääkis laulukirjutamisest.

«Ausalt öeldes sõltub see olekust, sest sul võib olla mingi meloodia või idee, terve meloodia on peas, aga rütmi ei ole. Või on terve rütm, aga meloodiat ei ole,» kirjeldas Joseph oma protsessi, «mõne laulu saan valmis ühe ööga, teine võtab kauem aega.»

Kuigi oma isa ja varalahkunud vanaisa jälgedes astumine oli Josephi jaoks raske, avaldas ta ühes intervjuus, et ta ei tundnud end kunagi survestatuna. «On asju, millest pead üle saama ja on asju, mida pead lihtsalt tegema. Me peame läbi elu minema, eksole? Mul ei ole peal mingit pinget. Olen tänulik, et olen Marley. Olen väga tänulik selle üle, kuhu olen sündinud ja kuhu Jumal on otsustanud mind asetada. Olen väga tänulik ja uhke.»

Josephit jäävad igatsema vanemad, muusikust õde Mystic Marley, abikaasa ja tütar.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles