TRAAGILISED JÕULUD ⟩ Poja ülikooli lõpetamist tähistama tulnud vanemaid tabas ränk kaotus

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy

Texases asuva A&M ülikooli tudeng Tanner Hoang jäi kadunuks päeval, mil tema pere valmistus tähistama poja ülikooli lõpetamist. Jõululaupäeval leiti noormehe surnukeha. «Tanneri kadumine oli väga ebaiseloomulik, sest ta oli alati kättesaadav ja osales perekondlikel koosviibimistel,» ütles tema onu.    

22-aastase Tanner Hoangi pere jaoks olid jõulud enneolematult valusad, sest jõuluõhtul said nad kurva sõnumi poja surmast. Noormehe surnukeha leiti Texase osariigi pealinna Austini lähedalt Pennybackeri silla piirkonnast, mitte kaugel kohast, kus asus noormehe auto. 

Tannerit nähti viimati 16. detsembril. Hommikul kella kaheksa ajal lülitas ta oma telefoni välja ja kadus, vahendab People. Hoangi surmast anti teada sotsiaalmeediapostituses, kus öeldakse, et hoolimata paljude inimeste palvetest lõppesid otsingud väga kurva tulemusega. Siiski on noormehe pere väga tänulik kõigile, kes teda otsida aitasid. «Tanner on nüüd jumala kätes. Teda armastasid nii paljud,» on kirjas postituses. Surma põhjusest juttu ei ole, kuid mainitakse, et tegemist ei olnud kuritööga.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles