VIDEO ⟩ Üle aedade hüpanud põder pani Viimsi elaniku muretsema: hoidsin hinge kinni, et ta endale viga ei teeks (1)

Elu24
Copy

Kui enamjaolt kohtab metsloomi metsas, siis vahel tuleb mõni neist otse koduhoovi külla. Nõnda nägi üks Viimsi valla elanik oma koduaias põtra, kuid ootamatu külaline pani nii mõnegi muretsema.

Viimsi vallas Rohuneeme külas elav naine jagas Elu24 toimetusega videoklippi hetkest, mil ta oma koduhoovis põtra jalutamas nägi. Põder tuli külla reede hommikul, päev enne jõululaupäeva. «Siin on neid suht palju, ja näinud olen ka, aga mitte päris oma koduhoovis,» tunnistas Viimsi elanik.

Üllatava külalise kohta tegi naine postituse ka Viimsi Facebooki gruppi, kus tunti looma pärast muret. 

«Nii kurb, et ehitamise ja arendamisega võtame loomadelt nende kodu,» kurtis üks ja teine lisas, et põtru on seal aastakümneid nähtud ja viidati, et küllap on tegu harjumusega.

«Vaeseke orienteerub vist aastakümneid vanade kaartide põhjal. Ei ole seal enam jälgegi neist laantest,» täpsustas keegi nukralt. 

Koduhoovi oli põder kommentaaride põhjal sattunud üle aia hüpates. «Enne seda madalat aeda hüppas ta oluliselt kõrgemast ja väga teravate otstega aiast üle. Hoidsin hinge kinni, et ta endale viga ei teeks,» avaldas postituse autor. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles