Suri klubimuusika kuningas Maxi Jazz

Elu24
Copy
Klubimuusika kuningas Maxi Jazz.
Klubimuusika kuningas Maxi Jazz. Foto: POP-EYE/Gabsch via www.imago-images.de/Scanpix

Briti klubimuusika kuningaks tituleeritud ja bändi Faithless solist Maxi Jazz suri. Muusika maailmas austatud mees oli 65-aastane.

Suurbritannia klubimuusika bändi Faithless kuulunud muusik ja laulja DJ Maxi Jazz suri ööl vastu laupäeva. Bänd teatas kurvast uudisest fänne nende Faceboki lehel, vahendab news.sky.com.

«Teatame purunenud südamega, et eile suri Maxi Jazz. Ta oli mees, kes muutis meie elusid nii mitmel moel. Ta andis tõelise tähenduse ja sõnumi meie muusikale. Ta oli võrratu inimene, kellega aega veeta,» seisis teates. 

Kaastundeavalduse jättis ka Jazzi endine bändikaaslane Sister Bliss, vahendab BBC. «Saadame armastust kõigile, kes jagasid meiega meie muusikalist teekonda. Hoolitsege üksteise eest,» teatas naine Twitteris.

Surma põhjust avalikustatud ei ole, kuid teadaolevalt suri muusik une pealt.

Faitlhess tuli kokku 1995. aastal ja on enim tuntud nende hittlugudega «Insomnia» ning «We Come 1». Bänd on astunud lavale mitmetel muusikafestivalidel, sealhulgas Glastonburys.

2019. aastal pidi Faitlhess üles astuma ka Eestis, Retrobesti festivalil, kuid kahjuks bänd oma esinemise tühistama. Nimelt tuvastati Jazzil veidi enne planeeritud Retrobesti esinemist tromboos. Temaga oli kõik korras, kuid arstid ei lubanud tal sel suvel enam reisida ega esineda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles