HÄID PÜHI ⟩ «Nagu näha, on minu jõulud suuresti tünnisaunas möödunud.» Vaata, kuidas tuntud eestlased jõulurõõmu jagasid (7)

Elu24
Copy
Grete Paia.
Grete Paia. Foto: Kuvatõmmis Grete Paia Instagramist.

Pühad on märkamatult õuele saabunud ja jõulurõõmu jagub nii väikestele kui suurtele. Vaatame, kuidas tuntud Eesti staarid ja avaliku elu tegelased jõulurõõmu tuppa toovad ja seda ühismeedias jagavad.

Muusik Tanel Padar jagas ühismeedias, et pühad olid ilusad. «Ilusat jõuluaega, sõbrad!» soovis ta jätkuks.

Terminaatori solist Jaagup Kreem postitas jõululaupäeva eel ühismeediasse foto nende pere kuusest ja kingitustest. «Miks see kell nii aeglaselt liigub???? Tahan juba kinki!» hõiskas Jaagup reede õhtul.

Paljud tuntud eestlased jagavad jõulude ajal imekauneid perepilte. Kanal 2 saatejuht Jüri Butšakov jagas armsaid pilte oma perest, näitleja Jan Uuspõld näitas jõululaupäeva eel ühismeedias vilksamisi oma pisitütart ja näitlejanna Saara Pius kostitas fänne võrratu perepildiga.

Laulja Luisa Rõivas soovis kauneid ja rahulikke jõulupühi samuti perepildiga.

Rallisõitja Ott Tänak soovis häid jõule koos südamliku fotoga. «Hoidke ikka üksteist! Head jõuluaega kõigile!» soovitas Ott soojalt.

Ka kaardilugeja Martin Järveoja soovis kõikidele imelisi pühi koos võrratu perepildiga.

Laulja Inger postitas jõululaupäeval ühismeediasse mitu fotot ja näitas, mil moel ta pühademeeleolu sel kuul oma ellu on toonud.

Lisaks jagas ta Instagramis vahvaid perepilte.

Saatejuht Robert Rool jagas perepilti juba paar päeva enne jõululaupäeva. Tänavused jõulud on Roberti jaoks väga erilised, kuna ta veedab need esimest korda isana.

Raadiohääl Pille Minev jagas jõululaupäeval Instagramis vahvat muinasjuttu, mis on suure tõenäosusega inspireeritud elust enesest.

«Sel kõige ilusamal talvepäeval tuli meie külla jõulumees. Bussipeatuses me teda kohtasime ja lastele oli suur kingikott kaasas. Bussiputkas lugesime salme ja peagi asus ta jälle teele. Nii ta tuli ja nii ta läks. Tore oli. Häid pühi ja ilusaid üllatusi!»

Keit Pentus-Rosimannus luges ühismeedias ette pühadeks mõeldud toimetusi. «Vist on selleks korraks kõik valmis saanud. Kuusk on ehitud ja lõhnab nii, et kõik teavad, et ta on päris kuusk. Ema tehtud kapsad podisevad juba mitmes tund pliidil. Eile südaöösel valmis saanud sült tuli täpselt õige. Laste kingitused on pakitud. Hea on olla,» tõdes Keit Instagramis.

Ka Maarja Kerner-Ader jagas ühismeedias pühademõtteid. «Argoga hommikul just täna arutasime, et sel aastal on kohe eriline rahu hinges, lihtsalt nii hea tunne on olla selles hetkes, kus päriselt olla tahad. Lihtsalt ärgata perega oma kodus, näha laste siirast rõõmu, kuna õhtul tuleb jõuluvana. Oodata külla oma lähedasi. Nii hea tunne,» täheldas Maarja, «soovin siiralt, et iga inimene, kes seda loeb, oleks ka selles hetkes, kus ta olla tahab! Täpselt selles!»

Muusik Paul Neitsov näitab ühismeedias, et pühi tuleb veeta ikka kõige kallimate kõrval. Paul jagas Instagramis fotot endast ja kallimast, taustal pühade vaideldamatu lemmik – jõulupuu!

Ka Rahulate perekond jagas pühade puhul vahvaid fotosid. Anni postitas endast ja Tomist kokku kolm pilti, kus viimane on veidi ebaviisakam kui teised. Anni kinnitas postituses, et see žest Tomi poolt oli neile haigustele, mis hetkel paljusid kimbutavad.

«Esimese kahe pildiga soovin teile mõnusaid pühi! Hoidke lähedasi! Kallistage! Tehke nalja! Nautige hetke! Olgu teil mõnus! Ja kolmas ei ole teile,» täpsustas Anni, kes lisas, et viirus on ka nende pere kätte saand.

Kristjan Jõekalda tõdes ühismeedias, et üks laulupala ütleb rohkem kui tuhat sõna, siis jagas tema jõulurõõmu lipsu abiga. «Häid pühi!» teatas Kristjan humoorikas videos.

Tanja Mihhailova-Saar soovis häid jõule samuti armsa perepildiga.

Muusik Jalmar Vabarna soovib, et jõulude ajal tervist ei unustataks ja edastas pühadesoovid otse jääaugust.

Pere lemmikuga koos pildile sättinud Jüri Ratas soovitas jõule veeta lähedastega. «Südamlikku, hoolivat ja rahulikku jõuluaega koos oma pere ja lähedaste seltsis!» kirjutas Jüri ühismeediasse. 

Seltskonnatäht Anu Saagim leidis jõulurõõmu jõuluvana kõrvalt.

Ettevõtjad Mart Haber ja Taivo Piller tähistavad tänavu koos lastega jõule Floridas, kuid jõulumeeleolu tundub perel olevat kuhjaga!

Perekond Parmase jaoks on tänavused jõulud eriti erilised! Laulja Gerli Padar ja tantsutreener Martin Parmas tähistavad esimest korda pühi abielupaarina. 

Näitleja ja laulja Kristel Aaslaid jagas lumerohkeid jõulusoove. «Sel aastal on meil lumega eriti hästi läinud ja tahtsin minagi olla lumehelves. See olen mina, lumehelbena. Rõõmsaid, rahulikke ja lumerohkeid jõule kõigile!» teatas Kristel rõõmsalt oma instapostituses.

Muidugi lisas Kristel ka väikese videoklipi, kus on teda lumehelbena näha.

Laulja Lenna Kuurmaa tähistab perega jõule ei kuskil mujal kui kodus Setomaal.

Sisulooja Sonya Malinen jagas samuti hetki jõulude tähistamisest.

Laulja Birgit Sarrap saatis jõulusoove samuti kauni perepildiga: «Armsad sõbrad! Saadame soojad jõulutervitused ka meie pere poolt! Ilusaid pühi kõigile!»

«Nagu näha, on minu jõulud suuresti tünnisaunas möödunud. Mõnusat pühade jätku!» kirjutab lauljatar Grete Paia Instagramis. 

Muusik Sandra Vabarna jagas Instagramis nimekirja sellest, mis pühadeajal perega ette võetud sai. «Mõnusaid lõppevaid pühi!»

.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles