Pisipoeg tähistab esimesi jõule emata: Briti sisulooja suri vaid 25-aastaselt (2)

Elu24
Copy

Inglanna Rachel Mee oli sisulooja, kes lisaks sotsiaalmeedia tööle omas enda pesufirmat ja reisis modellina mööda maailma. Kuid märtsis emaks saanud noore naise elu katkes 18. detsembril. 

Briti onlyfansitar Rachel Mee oli sisulooja, keda jälgis Instagramis üle 40 000 fänni. Noorel naisel oli ka OnlyFansi konto, kuhu ta oli teinud vaid 28 postitust. Ta töötas ka tantsijana ning talle kuulus pesufirma Crystal Creations, vahendab Daily Mail.

Sotsiaalmeedias oli ta tuntud kui Rachel Kaitlyn ning ta postitas eksklusiivset sisu ka Playboy kodulehele.

Kõige selle kõrvalt oli Rachel ka ema. Tema poeg Kyro Kristo nägi ilmavalgust märtsis. «Mu väike maailm,» kirjeldas Rachel vahetult pärast sünnitust.

Pärast Racheli surma 18. detsembril teatas inglanna Sõbranna Claire ühismeedias kurvalt: «Need on Kyro esimesed jõulud, südant lõhestav, et tema ema ei ole selleks siin.» Claire alustas ka GoFundMe annetuslehe, et Kyro tulevikuks raha koguda.

«Oleme kõik nii kurvad ja murtud sellest, kuidas maailm nii kaunist noort naist alt vedas,» lisas Claire emotsionaalselt.

Racheli surma põhjus ei ole veel teada, kuid naise sõbranna viitas, et noor naine võttis endalt elu: «Rachel kaotas võitluse maailma survega. [...] Jättes maha oma kauni poja, keda ta kõigest südamest armastas.»

Lisaks pojale jääb Rachelit igatsema ka tema vend Cameron. «Mina ja Cameron oleme väga lähedased. Hoolitsesin tema eest kaks aastat pärast meie ema surma ja pole lihtne olnud, kuid olen nii uhke tema üle ning selle üle, kui kaugele ta n tulnud ja kui kui iseseisev ta on,» kirjutas varalahkunud sisulooja oktoobris ma ühismeedias.

Racheli ema suri 2020. aasta aprillis. «Läbi kergete ja raskete aegade. Igatsen sind iga päev. Mu parim sõber, mu emme. Armastan ja igatsen sind üle kõige,» avaldas ta tänavu aprillis emotsionaalselt.

Ka oktoobris pühendas Rachel oma Instagramis emale postituse, sel korral tema sünnipäeva puhul.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles