VIHAKURITEGU? Tallinlanna joped sattusid Lasnamäe bussis kritselduste ohvriks. «Tegemist võib olla ka rünnakuga!»

Chrislin Metsanurm
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Liis Treimann

Tallinna linna ühistransporti külastav tundmatu kodanik jätab endast maha eriti kummalisi kritseldusi, mille ohvriteks on langenud talvemantlid. Ühe noore pereema jaoks on bussisõit läinud maksma tervelt kaks korraliku talvepalitut.  «Üks on kollane ja sealt on kritseldus eriti tugevalt silma paista,» räägib Krista, kelle lähedased spekuleerivad, et tegemist võib olla ka rünnakuga. 

Sotsiaalmeedias jagab Krista (nimi muudetud, toimetusele teada) oma meelehärmi täis juhtumit, mis on teda tabanud kahel järjestikusel kolmapäeval ühistranspordiga sõites. «Kannatada on saanud minu kaks toredat talvejopet. Üks on kollane ja sealt on kritseldus eriti tugevalt silma paista,» räägib naine toimetusele, lisades, et hommikuti uni silmas bussile minnes ei märkagi, mis selja taga täpselt toimub. «Olen natuke nagu automaatpiloodil.»

Nimelt elab Krista Lasnamäel, kust enne kaheksat on vaja laps kooli transportida ja ka ise linna tööle jõuda, liiklemiseks kasutavad nad just bussiliiklust. Bussiga liikumiseks kasutatakse liini number 60 või 63. Eelmise nädala kolmapäeva õhtul tabas naist kodus ebameeldiv üllatus, kui kollast talvemantlit nagisse riputades suurt kritseldust märkas. «Mitte ükski inimene ei teinud sel päeval minu jope kohta märkusi, aga jope on ikka korralikult täis soditud» nendib Krista. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles