FOTO ⟩ «Terve meeskond kohe!» Nõmme vahele uitama läinud Mailis Repsi koerad panid kogukonnagrupi kihama

Elu24
Copy
Mailis Reps
Mailis Reps Foto: Tairo Lutter

«Mul oli pilti nähes esimene mõte, et kana on seltskonnast puudu,» naljatas üks Facebooki grupis, kus jagati fotot tänaval uitavatest koertest. Mõni hetk hiljem selgus, et tegu on Mailis Repsi neljajalgsetega, kes on varemgi plehku pannud ja seeläbi leheveergudele sattunud.

«Põllu tänaval on koerad jooksus!» teatati Nõmme Facebooki grupis kolmapäeva hilisõhtul. 

Kõigest ligi 10 minutit hiljem tunnistas kommentaariumis poliitik Mailis Reps, et tegu on tema koertega, kellel paraku õnnestus koduhoovist plehku panna.  

«Koerad olid lastega koos õues lumememmesid ehitamas, aga väidetavalt keegi väravat ei avanud. Eks paneme siis värava lukku,» nentis Reps, andes teada, et kõik koerad on kenasti tagasi kodus. 

Gruppi postitatud foto all läks lahti aga nalja viskamine. «Mul oli pilti nähes esimene mõte, et kana on seltskonnast puudu,» kirjutas näiteks üks. «No vist lähevad kuuske ostma...» naljatas teinegi. «Tore, et kamp kodus tagasi on – kolm musketäri.»

Täna sotsiaalmeedias laineid löönud teema fotokuva. Allikas: Twitter; kasutaja @evateemad, URL: https://twitter.com/evateemad/status/1605668140821667846 (Foto autor: Marit Maurus)

Mitmed tõdesid, et kolm eritõugu koera moodustavad vahva kamba, meenutades legendaarset «Piparkoogipoiste» laulu. «Me kolmekesi tuleme...» meenutas üks lauluridu.

«Meenutab mingist perefilmist klipp, millal Netflixi jõuab?» visati nalja. «Terve meeskond kohe – käpapatrull.»

Kohalik Nõmme elanik tuletas meelde, et tegu ei ole aga paraku esimese korraga, kui koerad on aiast lahti pääsenud. «Hetkel nunnu pilt ja kõik ahhetavad, aga sealt hoovist plehku pannud koertega on aastaid probleem olnud. Nüüd üks suur veel juurde võetud!» 

Teinegi kohalik soovitas värava lukku panna. «Õppetunnid on ikka selleks, et neist õppida!»

Mailis Reps ei jäänud aga vastuseta. «Kindlasti, ja tänan kõiki kriitika eest. Kuidas aga sissepoole käiv värav lahti sai, on iseasi. Koerad olid lastega koos väljas. Jah, nad tõesti ei saa õues olla, oleme teadlikud. Ja kogu aia ulatuses on betoonist vundament. Seega aiast ei saa mujalt valja kui väravast,» täpsustas ta. 

Suurem koeraskandaal oli aga 2018. aastal, kui Nõmme grupist küsiti taas: «Kelle kutsu?». Ka toona tundsid paljud kohalikud elanikud kogukonnagrupis muret pidevalt tänaval uitava bostoni terjeri tõugu Betsy pärast. 

«Me väga hoolime oma loomadest! Oleme proovinud kõike, rääkinud loomapsühholoogiga, proovinud mõista, mis teda minema kisub,» tunnistas Reps toona Kroonikale

Copy

Märksõnad

Tagasi üles