H&M eemaldas kõik Justin Bieberi nimelised rõivad oma kauplustest ja veebist (2)

Elu24
Copy
Justin Bieber.
Justin Bieber. Foto: MARIO ANZUONI/ Scanpix

«Ma ei kiitnud heaks ühtegi kaubakollektsiooni, mille nad H&M-is välja panid... kõik ilma minu loata ja heakskiiduta,» kirjutas laulja Justin Bieber oma Instagramis.

Pärast seda kui Justin Bieber kutsus oma Instagramis rõivabrändi H&M-i müüma tooteid, mida ta heaks ei kiitnud, eemaldas bränd oma veebisaidilt ja kauplustest kõik Bieberi nime ja sarnasusi kandvad tooted. «Nagu kõigi teiste litsentsitud toodete ja partnerluste puhul, järgis H&M õigeid heakskiitmisprotseduure,» rääkis rõivabränd H&M väljaandele PEOPLE.

Jaemüüja avaldas, et austusest koostöö ja Justin Bieberi vastu eemaldasid nad kõik temanimelised rõivad oma kauplustest ja veebist. 

Esmaspäeval postitas laulja oma Instagrami stooridesse kaks teksti, mis olid pühendatud rõivapoele H&M. «Ma ei kiitnud heaks ühtegi kaubakollektsiooni, mille nad H&M-is välja panid... kõik ilma minu loata ja heakskiiduta,» kirjutas Bieber. «Ma ei ostaks seda teie asemel.»

Teises postituses kritiseeris ta «H&M-i kaupa», nimetades seda «prügiks» ja kutsus oma fänne üles neid esemeid mitte ostma.

Kõnealune kaup sisaldas rõivaid, telefonitarvikuid ja kandekotte Biberi laulusõnadega. Paljudes toodetes oli mees ka ise mustvalgelt kujutatud. Mees müüb ka oma veebisaidil enda kaupa, millest suur osa on H&M-i müüdavaga sarnases värvitoonis, sealt võib leida T-särke, dressikaid ja dressipükse. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles