Selgus Whitney Houstoni testamendi sisu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Whitney Houston
Whitney Houston Foto: Dan Steinberg/AP

Möödunud kuul õnnetuse tagajärjel surnud lauljatar Whitney Houstoni maine vara jääb naise 19-aastasele tütrele Bobbi Kristina Brownile.

Testament avati selle nädala kolmapäeval Atlantas, vahendab Inside Edition.

Paberites on kirjas loetelu staarile kuulunud autodes, ehetest, riietest, rahast ja mööblist, kuid Kristina ei saa asjadele ligi enne kui 21-eluaastal. Ka pärast seda peab ta ootama oma 30nda juubelini, et viimane osa emale kuulunud rahast tema arvele laekuks.

Houstoni emast Cissy Houstonist saab testamendi järgselt eestkostja ja mehe õest Donnast ning vennast Michaelist usaldusisikud. Kuigi testament koostati ajal, mil staar veel Bobby Browniga abielus oli, siis ei jää mehele Whitney varandusest kübetki. Kui just midagi nende ühise tütre ja Whitney emaga ei juhtu.

Sel juhul läheb vara jagamisele Whitney Houstoni pere vahel ning oma noosi oleks oodata ka tema teisel vennal Gary Houstonil.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles