Katari MMil joomata jäänud õlle saavad argentiinlased, kuna Messi ja Co on maailmameistrid

Inna-Katrin Hein
Copy
Katari MMi võitnud Argentina jalgpallikoondis jõudis koju tagasi 20. detsembril. Pildil on Lionel Messi, kelle käes on MMi karikas, ta meeskonnakaaslased, ametnikud ja fotograafid astumas Buenos Aireses Ezeiza lennujaamas lennukilt maha
Katari MMi võitnud Argentina jalgpallikoondis jõudis koju tagasi 20. detsembril. Pildil on Lionel Messi, kelle käes on MMi karikas, ta meeskonnakaaslased, ametnikud ja fotograafid astumas Buenos Aireses Ezeiza lennujaamas lennukilt maha Foto: REUTERS/Agustin Marcarian/Scanpix

Katari jalgpalli maailmameistrivõistluste korraldajad lubasid alguses, et staadionite juures tohib enne ja pärast kohtumisi müüa Budweiseri õlut, kuid vahetult enne MMi algust 20. novembril keelasid selle. Budweiser teatas siis, et kogu see õlu jagatakse tasuta riigis, mille jalgpallikoondis tuleb maailmameistriks.

Ainumüügiõigusega Budweiseri õllelast oli kogu MMi, mis kestis kuni 18. detsembrini, mille finaalis Argentina alistas penaltidega 4:2 Prantsusmaa, Dohas laos. Budweiseri teatel peavad nad oma sõna. Õlu pannakse lennukile ja saadetakse Argetinasse, kuna Lionel Messi ja meeskonnakaaslased said maailmameistriteks, teatab latercera.com. 

Argentinas on jalgpallikoondise võitu tähistatud alates 18. detsembrist ja pidu jätkub. Budweiseri tasuta õlu peaks jõudma Buenos Airesesse, Rosariosse ja Cordobasse. Seda õlut on õigus saada inimestel, kes on 18-aastased ja vanemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles