Brigitte Susanne Hunt lõikas oma elust välja mürgise sõltuvuse: mulle aitab! (1)

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt
Brigitte Susanne Hunt Foto: Konstantin Sednev

«Mina, Brigitte Susanne Hunt, seisan nüüd ja alati eeskujuna selle eest, et Eesti rahvas oleks vaimselt ja füüsiliselt terve ja õnnelik,» kirjutab telenägu oma värskeimas Instagrami postituses, kus räägib nikotiini mahajätmisest ning kutsub teisigi üles mürgisest sõltuvusest loobuma.

«Uuel aastal võtan fookusesse eemaldada oma elust mürgised mustrid ning alustasin juba praegu nikotiinist,» kirjutab Brigitte postituses. 

Telestaar tõdeb, et tal on komme keerulisel perioodil langeda nikotiinitoodete küüsi. «Kolm nädalat tagasi läks jälle nii, et hakkasin igal moel end taas mürgitama, et enda valu eest põgeneda. Ma ei tee enam endale niimoodi. Mulle aitab!»

Hunt kirjutab postituses, et tahab endale tõestada, et on suurem kui ta sõltuvus. «Kui ma tahan päriselt terveneda, siis pean oma mürgised mustrid murdma. Ma pean leidma sisemise rahu välise stimulatsioonita.» Hunt ütleb, et jättis nikotiini pühapäeval taas maha. «Jäta sina ka!» julgustab ta teisigi mürgisest sõltuvusest loobuma.

Tervise Arengu Instituut (TAI) kutsub nikotiinitoodete tarvitajaid tegema aasta lõpul ettevalmistusi, et liituda uuest aastast nikotiinist loobumise kampaaniaga. Loobumisele mõtlejaid aitab Facebooki grupp «Nikotiinivaba», mis pakub igapäevast tuge ja nõuandeid, kuidas loobumiseks ettevalmistusi teha, raskusi ületada ja motivatsiooni hoida.

TAI aastaalguse kampaania üks eesmärke on olla julgustavaks müksuks nikotiinitarvitajale, et loobumisteekonda alustada.

Loe lähemalt SIIT

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles