Nõia-Ints pandi naistepäeval pokri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõia-Ints
Nõia-Ints Foto: Erakogu

Meie armastatud Nõia-ints arreteeriti täna hommikul 9:30 Tallinna reisisadamas. Mees rikkus maalt lahkumise keeldu eeluurimise ajal.

Täna hommikul kümne paiku sai Elu24 toimetus staarnõid Indrek Leiburilt äreva telefonikõne. Mees oli käed raudus viidud otse, Soomest tulnud reisilaeva pealt, Tallinna Põhja-Politseiperfektuuri.

Ints, miks sind arreteeriti?

Rikkusin Eestist lahkumise keeldu eeluurimise ajal ja läksin Soome tööle. Täna kell kümme pidi mul Tallinna kohtumajas olema kohus, aga enne jõuti mind sadamas kinni nabida.

Kas sinu katseaeg ei pidanud saama läbi juba möödunud suvel?

Jah, katseaeg selle vanema kuriteo eest sai mul tõesti juba möödunud juunis läbi. Aga suvel juhtus väike insident ja mind kahtlustatakse ühes petuloos. Asja hakati uurima ja mul kästi see aeg Eestis sitsida.

Aga mul on tööd ja leiba vaja. Ma ei saanud siin Eestis töötuna passida. Soomes on tööd kõriauguni...

Täna kell kümme pidigi kohtuistung toimuma ja ma tahtsin ilusasti kohal olla, aga võta näpust... Ma ei saa aru, miks oli politseil enne seda vaja oma nina minu asjadesse toppida, jõuvõtteid kasutada ja mul käed raudu panna!

Millega sa, Ints, siis suvel jälle hakkama said? Me pole sellest kuulnudki! Rääkisid ju, et hakkad korralikuks ja et vangi enam minna mitte mingi hinna eest minna ei taha.

Juhtus jah üks väike ebameeldiv asi suvel. Mind kahtlustatakse kelmuses, aga see pole midagi tõsist. Aga nüüd on vist jama majas, et vahepeal ära käisin...

Viimane sõnum tuli Nõia-Intsu mobiililt kell 10:56: «Olen õnnelikult kohtus!». Pärast seda on tema mobiiltelefon olnud välja lülitatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles