India mees ei elanud uut «Avatari» filmi üle ja suri kinosaalis

Elu24
Copy
Zoe Saldana  ja Sam Worthington filmis «Avatar: Vee olemas» .
Zoe Saldana ja Sam Worthington filmis «Avatar: Vee olemas» . Foto: LILO/SIPA/Scanpix

Filmifännid üle maailma ei pea enam ootama, sest uus «Avatari» film on viimaks kinoekraanidel. Kahjuks jäi ühele India mehele «Avatar: Vee olemus» tema viimaseks filmiks.

James Cameroni suurfilm «Avatar: Vee olemus» jäi ühe India filmifänni jaoks tema viimaseks filmiks, sest mees suri kinosaalis, vahendab Independent

Lõuna-Indias kaotas oma elu Lakshmireddy Srinu. Kohalike meediaväljaannete sõnul oli Srinu läinud koos oma noorema vennaga uut «Avatari» filmi vaatama. Kinosaalis kukkus aga Srinu kokku ja suri. Teda jäävad igatsema kaks last.

India arst Sanjeev Gera avaldas kohalikus väljaandes, et pärast koroonapandeemiat võib meie veresoontes jätkuvalt põletik olla. «Stressi või kõrge vererõhu tõttu, mis antud juhul oli, võivad südamearterid puruneda ja infarkti põhjustada,» selgitas Gera.

Teine arst lisas meedias, et Srinu infarkti võis esile kutsuda liigne elevus. «Selliseid surmajuhtumeid juhtub põnevate matšide või emotsionaalsete olukordade ajal. Tõenäoliselt pole film iseenesest surma põhjustanud,» lisas arst.

See pole esimene kord, mil keegi on «Avatari» ajal kinosaalis surnud, sest 42-aastane Taiwani mees suri 2010. aastal esimese «Avatari» ajal. Mehel oli varem probleeme kõrge vererõhuga ja filmi vaatamisest tekkinud liigne elevus tõi tema sümptomid uuesti esile. Surma põhjus oli samuti infarkt. 

Uut «Avatari» filmi on oodatud juba 13 aastat, alates 2009. aastast, kui linastus Cameroni 3D tehnikas revolutsiooni teinud «Avatar». Uus film on eelmisest veel suurem, vaatemängulisem, haaravam ja ka pikem, kestes kolm tundi ja 12 minutit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles