VIDEO ⟩ Andrei Zevakin ja Robin Valting BSH ja Terrase draamast: kui istuks ise seal «kuumal toolil», 80 kurja tädi...

Elu24
Copy
Eesti reaktsioonivideote kroonimata kuningas Andrei Zevakin võttis koos sõbra Robin Valtinguga klipid tulisest vestlusõhtust ette ja koos anti toimunule oma hinnang.
Eesti reaktsioonivideote kroonimata kuningas Andrei Zevakin võttis koos sõbra Robin Valtinguga klipid tulisest vestlusõhtust ette ja koos anti toimunule oma hinnang. Foto: Urmas Luik/Kuvatõmmis YouTube'i videost

«Unustage kõik, mis me oleme viimase kahe aasta jooksul filminud, see on kuld. Ilmselt te räägite jõululauas vanaemaga ka sellest,» ütleb juutuuber Andrei Zevakin video alguses, milles ta koos kamraadi Robin Valtinguga hakkab lahkama Brigitte Susanne Hundi ja Hendrik Terrase Wasa Resortis toimunud sõnasõda.

Ülemöödunud nädalavahetusel läks Wasa Resortis «Vallalise kaunitari» vestlusõhtul tuliseks sõnasõjaks äsja lahku läinud Brigitte Susanne Hundi ja Hendrik Terrase vahel. Tüli päädis sellega, et Hendrik lahkus vestlusõhtult.

VIDEO 〉 «Vallalise kaunitari» vestlusõhtul läks sõnasõjaks: Brigitte tahtis kõigi ees suhtedetaile lahata, Hendrik lahkus ürituselt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles