ÕNNELIK PEREKOND ⟩ Messi naine ja lapsed MMi karikaga, poeg haaras kaasa suveniiri

Inna-Katrin Hein
Copy
Argentina ründaja Lionel Messi, kes sai MMi parima mängija auhinna Kuldse palli, tähistamas 18. detsembril 2022 enda ja oma meeskonnakaaslaste maailmameistriks tulemist koos naise Antonela Roccuzzo ja kolme pojaga
Argentina ründaja Lionel Messi, kes sai MMi parima mängija auhinna Kuldse palli, tähistamas 18. detsembril 2022 enda ja oma meeskonnakaaslaste maailmameistriks tulemist koos naise Antonela Roccuzzo ja kolme pojaga Foto: Franck Fife / AFP/Scanpix

Argentina staarründaja Lionel Messi ja ta meeskonnakaaslased ei hoidnud end tagasi, kui olid tulnud maailmameistriks. Argentiinlased alistasid Katari jalgpalli maailmameistrivõistluste finaalis 18. detsembril prantslased penaltidega 4:2.

La Albiceleste võitu tähistasid nii Dohas olnud Argentina jalgpallifännid kui tähistab veel pikalt kogu Argentina, mille linnade tänavatel läks pidu lahti.

Finaalis kaks väravat löönud ja õnnestunud penaltiga Lionel Messi ja ülejäänud meeskonnaliikmed ei hoidnud rõõmu tagasi, kuna 36 aastat kestnud ootus oli lõppenud ja Argentina on maailmameister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles