TASUTA VAATAMINE ⟩ Täna saab näha tõsieluseriaal «Villa» eriti vürtsikat eriosa sentigi maksmata!

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
«Villa» esmasitlus Apollo kinos
«Villa» esmasitlus Apollo kinos Foto: Taavi Sepp

Kui tavaliselt on esmaspäev just see päev, mil linastub tõsieluseriaali «Villa» uus osa, siis täna saavad fännid näha saadet täiesti tasuta! Eriosa, mis on soojenduseks suurele finaalile, paljastab ennenägematud kaadrid telgitagustest, saate castingust ja korralikest prohmakatest. 

Täna, 19. detsembril, kell 19 ilmub lehel www.villatv.ee tasuta «Villa» eriosa, kus on kaadrid castingust, saatejuhtide ning osalejate prohmakatest ja paljust muust, mida vaataja silm enne näinud ei ole.

Andrei Zevakini ja Robin Valtingu juhitud Eesti reality «Villa» 12. osa ehk finaal linastub 22. detsembril kell 21:30.

Noblessnerisse koguneb Eesti tõeline koorekiht vaatama «Villa» 1. hooaja grande finale’t, kuhu on võimalik piiratud koguses pileteid osta SIIT, kuid kui soovid “Villa” kodus ära vaadata ja hiljem koos teistega peole tulla, saad pileti ära osta SIIT.

«Villa» Grande Finale pidu kestab hommikuni ning üritusel esinevad 5MIINUST, Siimi, DJ setidega on kohal Andrei Zevakin & Robin Valting, Villmdrillem & Karl Killing, SHA ning Kristel Aaslaid ja Mattias Naan.

«Villa» on Eesti kuumim reality, kus grupp noori ja vallalisi elab kuu aega Vahemereäärsesse luksusvillasse, et võistelda 30 tuhande euro nimel, leida armastust ja veeta oma elu parim suvi.

Foto: Rauno Liivand
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles