ARMSAD KLÕPSUD ⟩ Liisa Leetma tähistas tütre esimest sünnipäeva

Elu24
Copy
Liisa Leetma.
Liisa Leetma. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

«Meie pere üks ja ainus Elsa tähistab täna oma päris esimest sünnipäeva,» kirjutab sisulooja Liisa Leetma ühismeedias armsaid pilte jagades. 

«Meie pere üks ja ainus Elsa, Elsunn, tibunaut, siil Elsoonik ning paljudele tuntud kui Elsuncho tähistab täna oma päris esimest sünnipäeva,» teatab sisulooja Liisa Leetma Instagramis.

«Ma isegi ei hakka heietama, kui kähku see aeg on lennanud, vaid ütlen seda, et ma olen nii õnnelik ja uhke, et mul on selline imearmas nubin, kes armastab mind kõige rohkem siin maailmas ja mina teda,» lisab ta.

Liisa Leetma ja muusik Joosep Järvesaare esiklaps sündis möödunud aasta 18. detsembril. «Ta on siin! Olen alati soovinud oma vanaema Elsa positiivsust ja päikeselisust kuidagi siin elus edasi kanda ja mis saaks olla parem viis selleks, kui kinkida tema vägi edasi meie pisikesele päikeselapsele! Tere tulemast koju, meie tibu Elsa!» jagas naine Instagramis aasta tagasi.

Nädalapäevad tagasi jagas Liisa ka toredat perepilti, mille kirjeldusse lisas: «Seitse aastat seiklusi ja see viimane möödus meie väikese siili seltsis. Paremat punti ei oskakski tahta!».

Noored teatasid lapseootusest 2021. aasta juuni lõpus pisikese ketsipaariga. «Sõpsud, meil on häid uudiseid!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles